Kultura i umetnost > Film/Serija

ELIZABET HARLI u novom EROTSKOM TRILERU "Strictly Confidential" koji je režirao - NJEN SIN

Film je snimljen u decembru na Karibima, a mladom reditelju je ovo prvo dugometražno ostvarenje nakon što je prošlog leta diplomirao

Izvor: K1info/Klix.ba

16/06/2023 > 13:05

podeli vest:

ELIZABET HARLI u novom EROTSKOM TRILERU "Strictly Confidential" koji je režirao - NJEN SIN
Foto: Printscreen MSR Media International


Novi film Elizabet Harli mogao bi da izazove određene kontroverze i to ne iz razloga koje bi gledaocu prvo pale na pamet.

Naime, pojavljujući se u novom trileru "Strictly Confidential", 58-godišnja zvezda je u centru pažnje kada se njen lik upusti u intimnu scenu seksa sa drugom ženom, koju je režirao njen sin Demijan Harli.

Foto: Printscreen MSR Media International

 

Mladom reditelju je ovo prvi film nakon što je prošlog leta diplomirao.

Film je snimljen u decembru na Karibima, a u tadašnjoj objavi Demijan hvali svoju majku za njenu posvećenost obećanju koje mu je dala dok je još bio dete.

"Ne mogu početi da sumiram koliko su proteklih nekoliko meseci bili intenzivni i divni. Zaista sam oduševljen inspirativnim i talentovanim ljudima sa kojima sam mogao da radim - uz ogromnu zahvalnost mojoj fenomenalnoj glumačkoj ekipi. Svi koji su uključeni zaslužuju javnu zahvalnost. Sve će doći u dogledno vreme, ali trenutno želim da se poklonim Elizabet Harli koja mi je, tokom snimanja mog prvog kratkog filma 2010. godine (kada sam imao osam godina) obećala da će biti u mom prvom dugometražnom filmu", napisao je on.

"Verna svom obećanju, čim je ovaj film dobio zeleno svetlo, mama je ostavila sve i otrčala na prelepe Karibe da pomogne. Raditi zajedno je bio san. Svaka pojedinačna osoba je igrala vitalnu ulogu u dovođenju ovog projekta od scenarija do ekrana i ja sam im zauvek zahvalan", dodao je tada.

Još nije poznat datum izlaska, a film govori o mladoj ženi po imenu Mia (Džordžija Lok) koju proganja gubitak svoje najbolje prijateljice Rebeke (Loren Mekvin). Nakon što je pristala da provede vikend u Rebekinoj porodičnoj kući na godišnjicu njene smrti, Mia odlučuje da pokrene sopstvenu istragu, tokom koje će biti uvučena u svet seksa, dvoličnosti i izdaje.

Ostavite komentar