Kultura i umetnost > Film/Serija

KIM KARDAŠIJAN u popularnoj SERIJI izazvala bes FANOVA: Pogledajte TIZER, da li joj je OVDE MESTO?

Radnja se zasniva na knjizi Danijel Velentajn "Delicate Condition", a pored rijaliti zvezde u tizeru se vide i Kara Delevinj i Ema Roberts

Izvor: K1info/Klix.ba

23/07/2023 > 18:19

podeli vest:

KIM KARDAŠIJAN u popularnoj SERIJI izazvala bes FANOVA: Pogledajte TIZER, da li joj je OVDE MESTO?
Foto: Youtube PrintScreen/FX Networks


Tizer za 12. sezonu serije "American Horror Story" nedavno je objavljen na kanalu Youtube.

Ranije najavljena sezona izazvala je dosta pažnje, budući da će jednu od uloga tumačiti rijaliti zvezda Kim Kardašijan, što se mnogim fanovima serije nije dopalo.

Sada u ovom tizeru moguće je videti kako će Kim Kardašijan izgledati u ovoj ulozi. Pored nje, u novoj sezoni glumiće i Kara Delevinj i Ema Roberts.

Tizer na početku prikazuje grupni ples u kojem glumci nose bele perike, a sve to upotpunjava jeziva muzika. Završava se tako što prikazuje Kim koja u svom naručju drži bebu. Međutim, zbog neverovatne transformacije, na prvi pogled teško ju je prepoznati.

Radnja sezone pod nazivom "Delicate" zasniva se na knjizi Danijel Velentajn "Delicate Condition", trileru o ženi koja sumnja da se neko protivi njenoj želji za detetom.

Tokom 11 sezona veliki broj glumaca je igrao u seriji, a neki od njih su Evan Piters, Taisa Farmiga, Sara Paulson, Lili Rejb, Ema Roberts, Anđela Baset, Frensis Konroj, Keti Bejts i drugi.

Ostavite komentar