Kultura i umetnost > Film/Serija

Njihove serije GAZE TOP LISTE, a ovo su FILMSKI TRILERI iz Španije od kojih prolazi jeza

Najbolje ocenjeni španski filmovi na IMDB-u koje morate da gledate

Izvor: K1info

12/08/2023 > 18:03

podeli vest:

Njihove serije GAZE TOP LISTE, a ovo su FILMSKI TRILERI iz Španije od kojih prolazi jeza
Foto: Pixabay.com


Verujemo da ni vi niste ostali ravnodušni na španske serije poput La casa de papel (Kuća od papira); Elite (Elita); Los Serano (Seranovi) i mnoge druge. 

Zato je vreme da napravite pauzu od holivudske produkcije (bar kada su trileri u pitanju) i pružite šansu španskom filmskom opusu.

Španski trileri su misteriozni, sa originalnim zapletima i krajnje neočekivanim ishodima. Ono što mnoge fascinira je adrenalin koji ne popušta tokom gledanja filmova.

U nastavku možete pronaći pet najboljih španskih trilera svih vremena, prema ocenama na IMDb-ju.

1.  El secreto de sus ojos, 2009. (ocena 8.2)

"Tajna u njihovim očima" - Pravni savetnik u penziji piše roman u nadi da će pronaći rešenje za jedan od svojih prošlih nerešenih slučajeva, i ponovno se sureće s neprežaljenom ljubavi.

2. Relatos salvajes, 2014. (ocena 8.1)

"Divlje priče" - Šest priča o ljubavnoj obmani, povratku u prošlost, tragediji, pa čak i nasilju sadržanom u svakodnevnim detaljima. Sve to čini se vodi u propast, u neodoljiv užitak i gubljenje kontrole.

3. Contratiempo, 2016. (ocena 8)

"Nevidljivi svedok" - Dok sat otkucava, uz pomoć stručnjaka za pripreme svedoka, uspešan preduzetnik, optužen za ubistvo, ima manje od tri sata da dođe do odbrane.

4. El cuerpo, 2012. (ocena 7.6)

"Telo" - Detektiv u potrazi za telom fatalne žene koja je nestala iz mrtvačnice.

5. Al final del túnel, 2016. (ocena 7)

"Na kraju tunela" - Inženjer informatike koji je paraplegičar u invalidskim kolicima počinje da primećuje zvukove i glasove pljačkaša banaka u svom podrumu.

Ostavite komentar