Kultura i umetnost > Film/Serija

PREPORUKA Stivena Kinga: "The Last Voyage of the Demeter" kao najbolji Hamerovi filmovi

Reditelj filma Andre Overdal potpisuje hitove kao što su "Troll Hunter", "The Autopsy of Jane Doe" i "Scary Stories to Tell in the Dark"

Izvor: K1info

12/08/2023 > 14:51

podeli vest:

PREPORUKA Stivena Kinga: "The Last Voyage of the Demeter" kao najbolji Hamerovi filmovi
Foto: Youtube PrintScreen/Universal Pictures


Čuveni horor pisac Stiven King prvi je pohvalio novi žanrovski film "The Last Voyage of the Demeter", reditelja Andrea Overdala.

Norveški sineasta stoji iza prethodnih hitova kao što su "Troll Hunter", "The Autopsy of Jane Doe" i "Scary Stories to Tell in the Dark", a svoj novi film je opisao kao Alien sreće Drakulu.

Zasnovan na jednom poglavlju romana "Drakula" Brema Stokera, film donosi priču o posadi koja plovi za Englesku i otkriva da se na brodu nalazi misteriozan i veoma opasan teret.

King je na Twitteru o novom filmu napisao: "Bio sam sumnjičav u pogledu "The Last Voyage of the Demeter", ali film nudi dobar provod. Podsetio me je na najbolja Hamerova ostvarenja iz 60-ih i 70-ih."

U filmu igraju Kori Hokins (Kong: Skull Island), Dejvid Dastmalčijan (The Suicide Squad, Dune), Lijam Kaningem (Game of Thrones, Clash of the Tiatns) i Ašlin Frančozi (The Nightingale).

Što se tiče ovogodišnjeg žanrovskog filma, "Talk to Me" u produkciji A24 nedavno je doneo kompaniji drugi najbolji vikend svih vremena.

"Talk to Me" reditelji Deni i Majkl Filipou su otkrili:

- Ne želimo da ostanemo samo u hororu. Imamo romantičnu komediju koju smo napisali. Postoje različiti žanrovi u kojima želimo da se oprobamo. Ali ipak mislim da će naš sledeći film biti horor, iako stvarno volimo akciju. Želimo da snimimo dobar akcioni film.

Ostavite komentar