Kultura i umetnost > Film/Serija

Džejku DŽILENHOLU "za dlaku" IZMAKLA uloga Betmena u filmu Kristofera Nolana "Batman Begins"

Otkriveno je i da je neimenovani izvršni direktor Warner Brosa želeo da Leonardo Dikaprio igra Ridlera u nastavku "The Dark Knight"

Izvor: K1info

24/09/2023 > 11:54

podeli vest:

Džejku DŽILENHOLU "za dlaku" IZMAKLA uloga Betmena u filmu Kristofera Nolana "Batman Begins"
Foto: Youtube PrintScreen/Paradoxical Edits


Dejvid S. Gojer izneo je neke insajderske informacije u novoj epizodi podkasta "Happy Sad Confused".

Gojer je otkrio da je podržao Džejka Džilenhola za ulogu Betmena u filmu "Batman Begins" Kristofera Nolana iz 2005. godine. Ulogu je naposletku dobio Kristijan Bejl, koji je tu ulogu imao u tri filma.

Pogledajte ispod kako izgleda fanovski trejler za film u kojem bi Džilenhol imao ulogu Betmena:

- Razgovarali smo o svemu i svačemu. Bilo je nekoliko glumaca koji su prošli probu za tu ulogu, i ja sam se zalagao za Džilenhola - rekao je Gojer.

- Mislim, Džilenhol je neverovatan, Kristijan Bejl je neverovatan, tako da ko zna šta bi bilo - izjavio je Gojer i dodao kada su ga upitali da li negde postoji snimak Džilenholove audicije u kostimu Betmena:

- Verujem da postoji.

Još jedan podatak: Gojer je rekao da je jedan neimenovani izvršni direktor Warner Brosa želeo da Leonardo Dikaprio igra Ridlera u nastavku "The Dark Knight" (Mračni vitez). Ali scenarista je rekao:

- To nije način na koji mi radimo. Filmovi su se bazirali na temama, a ne na negativcima - kategoričan je on.

U "Mračnom vitezu" iz 2008. godine Hit Ledžer je imao ulogu Džokera (takođe je igrao u filmu "Brokeback Mountain" zajedno sa Džilenholom). Ledžer je posthumno dobio Oskara za Najboljeg sporednog glumca.

Ostavite komentar