Kultura i umetnost > Film/Serija

NETFLIX NA UDARU zbog nagađanja da bi u seriji "Kruna" mogla da se nađe AFERA PRINCA FILIPA

Prijateljstvo između princa Filipa i Peni Nečbul za posledicu je imalo nagađanja o aferi koja je sada ponovo isplivala na površinu

Autor: K1info/24sata.hr

14/10/2022 > 11:17

podeli vest:

NETFLIX NA UDARU zbog nagađanja da bi u seriji "Kruna" mogla da se nađe AFERA PRINCA FILIPA
Foto: Youtube PrintScreen


Princ Filip, pokojni suprug nedavno preminule kraljice Elizabete II, bio je ljubitelj vožnje kočijom. Ta ljubav spojila ga je sa Peni Nečbul, koja mu je postala draga prijateljica. Njihovo prijateljstvo za posledicu je imalo nagađanja o aferi koja je sada ponovo isplivala na površinu, piše Daily Mail.

U javnosti su se pojavila nagađanja da bi Netflix u poznatoj seriji "Kruna" mogao prikazati scene afere princa Filipa i Peni, što je izazvalo izrazito negativne reakcije publike. Serija se na male ekrane vraća 9. novembra, a sadržaj nove sezone zabrinuo je ljude bliske kraljevskoj porodici.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Pošto je The Sun objavio da će se prikazivati intimne scene između para, oglasio se kraljičin portparol Diki Arbajter, koji je kraljici služio od 1988. do 2000. godine.

- Serija izlazi samo nekoliko nedelja posle kraljičine sahrane što je neukusno i okrutno. Istina je da je Peni bila dugogodišnja prijateljica familije. Netflix ne interesuju osećanja drugih ljudi - komentarisao je Arbajter.

Foto: Youtube PrintScreen

 

Netflixov izvor je za MailOnline situaciju opisao drugačije, navevši kako je sadržaj nove sezone samo nagađanje i ništa više.

Podsetimo se, Princ Filip preminuo je u aprilu prošle godine, a njegova supruga kraljica Elizabeta II u septembru ove godine.

 

 

 

Ostavite komentar