Kultura i umetnost > Film/Serija

Bilo bi bolje SA BIKOVIĆEM, ali i ovako izgleda UZBUDLJIVO! Pogledajte TIZER za novu sezonu serije White Lotus (VIDEO)

HBO je pružio kratak, ali uzbudljiv pogled na dugo očekivanu sezonu koja se očekuje da bude emitovana 2025. godine

Izvor: K1info

Autor: Kristina Jokić

06/08/2024 > 12:04

podeli vest:

Bilo bi bolje SA BIKOVIĆEM, ali i ovako izgleda UZBUDLJIVO! Pogledajte TIZER za novu sezonu serije White Lotus (VIDEO)
Beli Lotus nova sezona - Foto: X Printscreen/StreamOnMax


Nakon dvogodišnjeg iščekivanja, obožavatelji serije "White Lotus" konačno su dobili priliku da zavire u treću sezonu, zahvaljujući prvom zvaničnom tizeru koji je objavljen.

HBO je pružio kratak, ali uzbudljiv pogled na dugo očekivanu sezonu koja se očekuje da bude emitovana 2025. godine.

U tizeru vidimo nekoliko novih lica koja se prijavljuju u luksuzno odmaralište smešteno u sunčanoj jugoistočnoj Aziji. Među njima je i Nataša Rotvel, koja se vraća u seriju. U prvoj sezoni serije, Rotvel je briljirala u ulozi spa menadžerke Belinde Lindzi, a sada ćemo je ponovo videti u novoj ulozi. 

- Ono što se dogodi na Tajlandu, ostaje na Tajlandu - čujemo ženski glas kako kaže u video snimku, a to nam govori da će ovo biti jedna odlična sezona.

Tizer takođe otkriva delimičan uvid u novu porodicu koju ćemo pratiti u trećoj sezoni. Novi članovi glumačke ekipe uključuju Parker Posi, Džejsona Ajzaksa, Patrika Švarcenegera, Saru Ketrin Huk i Sema Nivolu, koji će doneti novu dinamiku u priču.

Ovaj uzbudljivi tizer svakako podiže nadu i očekivanja za novu sezonu, a fanovi serije jedva čekaju da vide šta će se sve dogoditi u novom luksuznom odmaralištu.

Skandal sa Bikovićem

Podsetimo, naš glumac Miloš Biković trebalo je da igra u trećoj sezoni "White Lotus" serije, ali se potom dogodio neviđeni skandal.

Foto: K1info/wikipedia.org/ATA Images

 

Biković se našao na udaru Ministarstva spoljnih poslova Ukrajine, koje ga je nazvalo "Putinovim glumcem" i optužilo da "podržava genocid i krši međunarodno pravo". 

Ministarstvo spoljnih poslova Ukrajine je pozvalo HBO da u predstojećoj sezoni izbaci srpskog glumca, koji je nakon toga zamenjen u seriji.

Ostavite komentar