Kultura i umetnost > Muzika

ZDRAVSTVENI PROBLEMI i dalje muče legendarnog rokera: Ozi Ozborn OTKAZAO NASTUP na festivalu Power Trip

Na festivalu u oktobru u Kaliforniji nastupiće AC/DC, Metallica, Guns N' Roses, Iron Maiden i Tool

Izvor: K1info/index.hr

11/07/2023 > 09:39

podeli vest:

ZDRAVSTVENI PROBLEMI i dalje muče legendarnog rokera: Ozi Ozborn OTKAZAO NASTUP na festivalu Power Trip
Foto: Youtube PrintScreen/Ozzy Osbourne


Britanski roker Ozi Ozborn izjavio je da je odlučio da odustane od zakazanog nastupa na američkom festivalu Power Trip jer mu telo "naprosto još uvek nije spremno".

Ozborn (74) je kazao da je bio optimističan pošto mu je ponuđen angažman na festivalu u Kaliforniji, ali da nije hteo da odradi polovičan nastup.

Ozi je na pozornicu trebalo da se popne 7. oktobra uz australijski sastav AC/DC, a na festivalu nastupaju i Metallica, Guns N' Roses, Iron Maiden i Tool.

U saopštenju objavljenom na društvenim mrežama je rekao: "Koliko god ovo bilo bolno, morao sam da donesem odluku da odustanem od nastupanja na Power Tripu u oktobru."

"Moja prvobitna namera bila je da se vratim na pozornicu u leto 2024., a kada je stigla ponuda da odradim ovaj nastup, optimistično sam krenuo dalje. Nažalost, moje telo mi govori da naprosto nisam još uvek spreman, a ja sam suviše ponosan da mi prvi nastup u gotovo pet godina bude polovičan."

Ozborn je u februaru najavio da će prekinuti turneje posle operacije kičme jer "fizički nije sposoban" za putovanja.

Posle pada u svom domu 2019., pogoršao je povrede koje je zadobio prilikom vožnje kvada 2003., što je prekinulo njegove nastupe u okviru turneje No More Tours 2 u Evropi i Velikoj Britaniji.

Ostavite komentar