Kultura i umetnost > Muzika

Kampanja povodom NOVOG ALBUMA Stonsa u završnoj fazi, fanovi s nestrpljenjem iščekuju 6. SEPTEMBAR

Ovo će biti prvi album od smrti Čarlija Votsa u avgustu 2021, kao i prvo izdanje sa originalnim materijalom od "A Bigger Bang" iz 2005.

Izvor: K1info

03/09/2023 > 16:26

podeli vest:

Kampanja povodom NOVOG ALBUMA Stonsa u završnoj fazi, fanovi s nestrpljenjem iščekuju 6. SEPTEMBAR
Foto: Tanjug/AP Photo/Michael Sohn


Sastav The Rolling Stones rešio je da obraduje svoje nestrpljive fanove objavljivanjem isečka nove numere čiji je naslov "Don't Get Angry With Me".

Na novom sajtu dontgetangrywithme.com može se poslušati kraći deo pesme, iako mnogi fanovi prijavljuju da se sajt ne učitava ili da dobijaju poruku o grešci.

Članovi benda odgovaraju zbunjenim fanovima na društvenim mrežama: "Ali nemoj se ljutiti na mene..."

Bend je još ranije nagovestio da će uskoro biti objavljen novi album "Hackney Diamonds." Prošlog meseca su lansirali veb sajt, mailing listu i čak su postavili fizički oglas u engleskim novinama.

"Naše ljubazno osoblje obećava vam zadovoljstvo", pisalo je. " Kad kažeš daj mi sklonište, mi ćemo popraviti tvoje razbijene prozore."

Prema brojaču na sajtu, objava će stići 6. septembra.

Ovo će biti prvi album benda od smrti Čarlija Votsa u avgustu 2021. godine, kao i njihov prvi album sa originalnim materijalom od izdanja "A Bigger Bang" iz 2005. godine.

Članovi benda već nekoliko godina pričaju o novoj muzici.

U martu 2022. godine, gitarista Kit Ričards govorio je za emisiju CBS Sunday Morning o prisustvu bubnjara Stiva Džordana u studiju, koji je prvobitno došao kao Votsova zamena na turneji.

- Biće zanimljivo saznati dinamiku sada kada je Stiv u bendu - rekao je Ričards.

- To se nekako pretvara u nešto drugo.

Ostavite komentar