Kultura i umetnost > Muzika

Šanaja TVEJN želi saradnju sa ADEL: Mislim da bi se NAŠI GLASOVI sjajno uklopili

Kanadska pevačica najavila je seriju nastupa u Las Vegasu, a 24 koncerta planirana su u periodu od 10. maja do 14. decembra 2024. godine

Izvor: K1info

11/09/2023 > 13:13

podeli vest:

Šanaja TVEJN želi saradnju sa ADEL: Mislim da bi se NAŠI GLASOVI sjajno uklopili
Foto: Tanjug/Sonja Flemming/CBS via AP


Šanaja Tvejn je izrazila želju da sarađuje sa Adel, rekavši kako veruje da bi se njihovi glasovi "sjajno uklopili".

U intervjuu za The Sun (preko Music News), Tvejn je govorila o svojim nadama za buduće kolaboracije, posle nedavne saradnje sa Tajlerom Džozefom iz benda Twenty One Pilots.

- Volela bih da pevam sa njom - rekla je ona za Adel.

- Mislim da bismo se sjajno uklopile. Ona je fenomenalna pevačica i ima svoj jedinstven stil. Impresivna je na sceni. Veoma je simpatična i mnogo mi se dopada - kaže Tvejn i dodaje:

- Videla sam je na dodeli Gremi nagrada kratko nakon toga i tada sam mogla da porazgovaram s njom. Sedela je u blizini i lepo se zabavljala. Časkale smo o tome kako sam bila u publici na njenom koncertu, i stvarno mi se dopao taj nastup. Bio je to predivan koncert.

Adel je počela seriju nastupa "Weekends With Adele" u Las Vegasu prošle godine, dok je Šanaja Tvejn nedavno najavila svoje nastupe za 2024. godinu.

Pevačica će imati 24 koncerta u Bakkt Teatru u Planet Hollywoodu, od 10. maja do 14. decembra. Izvešće hitove sa svog albuma iz 1997. godine "Come On Over".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

Šanaja Tvejn je navela u saopštenju za javnost:

"Radujem se povratku u Vegas za svoju treću rezidenciju "COME ON OVER", nastupanje u Vegasu je ogromna čast i obožavam ovaj teatar. Publika može da očekuje SVE HITOVE, uz nekoliko omiljenih pesama fanova sa novog albuma. U slavljeničkom sam raspoloženju i nema boljeg mesta za zabavu od VEGASA, tako da se nadam da ćete mi se svi pridružiti!"

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shania Twain (@shaniatwain)

U međuvremenu, Šanaja je takođe odala počast koleginici Selin Dion u svetlu njenih nedavnih zdravstvenih problema, izrazivši nadu da će Dion ponovo "pevati za sve nas".

Prošle godine, Dion je otkrila da joj je dijagnostikovano neurološko oboljenje poznato kao sindrom ukočene osobe, izuzetno retko autoimuno neurološko stanje koje pogađa jednu osobu u milion. Nažalost, to je značilo da mora da odloži, a kasnije i otkaže nastupe u okviru svoje planirane turneje "Courage" za 2024. godinu zbog "trajnih zdravstvenih problema".

Ostavite komentar