OI 2024

HLADAN TUŠ! Vaterpolisti UBEDLJIVO PORAŽENI od Australije!

Vaterpolisti Srbije poraženi su od Australije rezultatom 8:3.

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

30/07/2024 > 10:40

podeli vest:

HLADAN TUŠ! Vaterpolisti UBEDLJIVO PORAŽENI od Australije!
Foto: K1info/Shutterstock/Tanjug/AP


Vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je od Australije rezultatom 8:3

Naša reprezentacija odigrala je ubedljivo najlošiju utakmicu na Olimpijskom turniru i Australijanci su zasluženo slavili.

Koliko su naši vaterpolisti bili nemoćni govori podatak da su čak dve četvrtine završili bez postignutog gola, a na poluvremenu su gubili sa 6:1.

Golove za našu reprezentaciju su postigla samo dva igrača, Dušan Mandić i Nikola Dedović.

Sledeću utakmicu naši vaterpolisti igraju protiv aktuelnog Evropskog šampiona, Španije.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

UŽIVO:

1. četvtina:

Australija prva postiže pogodak na ovom meču i vode sa 1:0 nakon dobro odrađene akcije sa igračem više. Iako smo nekoliko puta imali igrača više, nismo uspeli to da iskoristimo i postignemo gol, tako da prva četvrtina završava sa jednim golom u našoj mreži.

 

2. četvrtina:

Sudije su nakon pregledanja snimka odlučile da dosude isključenje za australijskog igrača do kraja utakmice i sada ćemo ponovo imati igrača više. Opet nismo iskoristili igrača više i Australija to kažnjava novim golom, sada vode 2:0 i ovo je već problem za našu reprezentaiju. Pravi potop naše reprezentacije, Australija postiže još tri brza gola i sada vode sa ogromnih 5:0 i imaće veliku prednost na poluvremenu. Konačno gol! Dušan Mandić postiže prvi pogodak za Srbiju, ali su u međuvremenu Australijanci postigli još jedan gol i rezultat na poluvremenu je 6:1 za Australiju.

 

3. četvrtina:

Neverovatno, u prvom napadu smo napravili faul i Australija će imati priliku da postigne gol sa peterca. Ne promašuje najbolji igrač Australije i sada odlaze na 7:1. Promašuju naši vaterpolisti gotovo sve šuteve, ne uspevaju da postignu gol više od pet minuta igre u drugom poluvremenu. Katastrofalno drugo poluvreme za sada, ponovo završavamo četvrtinu bez datog gola.

 

4. četvrtina:

Konačno drugi gol za Srbiju. Dušan Mandić postiže novi pogodak, ovaj put sa peterca i smanjujemo rezultat na 7:2. Postižemo još jedan pogodak! Nikola Dedović je strelac i smanjujemo na 7:3. Australija postiže gol, vode sa 8:3 na tri minuta do kraja i sada je već izvesno da će odneti pobedu u ovom susretu samo je pitanje kojim rezultatom. Na kraju rezultat je 8:3 i ovo je prvi poraz Srbije u grupi.

Ostavite komentar