Vesti > Srbija

STANJE NA GRANICAMA! Na ovim PRELAZIMA se vozila zadržavaju i po dva sata

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

08/09/2024 > 20:12

podeli vest:

STANJE NA GRANICAMA! Na ovim PRELAZIMA se vozila zadržavaju i po dva sata
Foto: Tanjug printscreen


Prema poslednjim informacijama Uprave granične policije, teretna motorna vozila čekaju dva sata na graničnim prelazima Batrovci, Kelebija i Šid, na izlazu iz Srbije.

Na graničnom prelazu Horgoš, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 90 minuta. Putnička motorna vozila na GP Horgoš 2, na izlazu, čekaju 60 minuta, a na graničnom prelazu Gradina, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 15 minuta.

Na GP Preševo, na izlazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta, a na graničnom prelazu Sremska Rača, na ulazu, zadržavanje za putnička motorna vozila je 30 minuta.

Foto: TANJUG/ MINISTARSTVO GRAĐEVINARSTVA, SAOBRAĆAJA I INFRASTRUKTURE/ PREDRAG MITIĆ/ bg

 

Putnička vozhila na GP Gostun na ulazu u zemlju čekaju 30 minuta, a na izlazu 10 minuta. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja vozila.

Iz Auto Moto Saveza Srbije podsećaju da je u popodnevnim satima očekivan pojačan intenzitet saobraćaja na prilazima gradskim sredinama. 

Zbog građevinske sezone koja je u toku veći oprez vozačima potreban je na deonicama na kojima se izvode radovi i na kojima je na snazi izmena u redovnom odvijanju saobraćaja.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja vozila.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar