OI 2024

PLJUŠTE ČESTITKE za naše zlatne Zoranu Arunović i Damira Mikeca! Vučevič i Siniša Mali poslali emotivne poruke

Kakva borba!

Izvor: K1info

Autor: Mina Duduković

30/07/2024 > 11:22

podeli vest:

PLJUŠTE ČESTITKE za naše zlatne Zoranu Arunović i Damira Mikeca! Vučevič i Siniša Mali poslali emotivne poruke
Foto: Instagram Printscreen/Tanjug/AP


Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević i prvi potpredsednik vlade i ministar finansija Siniša Mali čestitali su emotivnim porukama osvajanje zlatne medalje reprezentativcima Srbije u streljaštvu Zorani Arunović i Damiru Mikecu, na Olimpijskim igrama u Parizu u takmičenju miks parova u disciplini vazdušni pištolj 10 metara.

- Prvo srpsko zlato u Parizu!!! Bravo za naše zlatne Zoranu Arunović i Damira Mikeca! Kakva je to bila neizvesna finalna borba u disciplini deset metara vazdušni pištolj - miks. Kakvi su to borci! Kakvo je to sportsko srce! Bravo, majstori! Hvala na svoj radosti koju ste nam doneli! Živela Srbija! - napisao je Vučević na svom Instagram nalogu.

Arunović i Mikec su u finalu u Šaterou bili bolji od turskog para Seval Ilajda Tarhan/Jusuf Dikec rezultatom 16:14. Zlatna medalja Arunović i Mikeca je prva medalja za Srbiju na OI u Parizu.

- Prvo zlato za Srbiju! Kakva borba! Borili ste se hrabro do samog kraja! Bravo Zorana, bravo Damire! Vi ste ponos Srbije! Mnogo smo srećni i nadamo se da ćemo i u narednim danima dobiti još lepih vesti iz Pariza! - napisao je Mali na svom instagram nalogu. 

Podsetimo, Arunović i Mikec su u finalu u Šaterou bili bolji od turskog para Seval Ilajda Tarhan/Jusuf Dikec rezultatom 16:14.
Zlatna medalja Arunović i Mikeca je prva medalja za Srbiju na OI u Parizu.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar