OI 2024

Uroš Stevanović RAZOČARAN zbog POTOPA DELFINA: Ovo je SRAMOTA u SVAKOM SMISLU!

Vaterpolisti su odigrali jedan od najgorih mečeva poslednjih godina i izgubili rezultatom 8:3,

Izvor: K1info/Sportal.rs

Autor: Đorđe Gvero

30/07/2024 > 12:13

podeli vest:

Uroš Stevanović RAZOČARAN zbog POTOPA DELFINA: Ovo je SRAMOTA u SVAKOM SMISLU!
Foto: Starsport


Uroš Stevanović, selektor veterpolista je bio vidno razočaran nakon ovakve predstave vaterpolista na Olimpijskim igrama.

Puno nekih tehničnih grešaka, ispadanje lopte, ne ide igrač više, kao da je prerana utakmica bila za nas?

- Ne znam da li je bilo prerana, ali na ovoj utakmici nismo došli evidentno, da nismo ni bili na ovoj današnjoj utakmici. Mislim, sramotno izdanje u svakom smislu za najveću odgovornost da je meni kao treneru, što je ekipa tako izgledala. Sada idemo dalje, šta da radimo. Imamo sledeći tri utakmice, naravno da se vadimo protiv bolji protivnika.-

Ali imate neko objašnjenje, šta se desilo?

- Jednostavno, naš napad ni funkcionisao u jednom trenutku. Mislim, ne znam ni da li je napad uopšte funkcionisao, nismo ni dolazili u napad. Niti smo imali dodavanja, niti smo imali agresivnost, jednostavno, neka mentalna blokada, strah, šta je li je. Jednostavno, kao da nismo došli na utakmicu. To je ono najprostije objašnjenje.-

Kako ćete da spremite ekipu za mnogo jači protivnike?

- Sada ćemo da uradimo analizu, da se analizira, da vidimo šta je bio problem. Jednostavno, moramo da igramo mnogo bolje da bi prošli u četvrtfinale. Sada smo doveli to pitanje.

Podsećamo, naša selekcija je izgubila od Australije u drugoj utakmici grupne faze na Olimpijskim igrama rezultatom 8:3, a u čak dve četvrtine nisu uspeli da postignu niti jedan gol.

BONUS VIDEO: 

 

Ostavite komentar