OI 2024

Selektor ženske bokserske reprezentacije RAZOČARAN! NE MOGU da shvatim odluke SUDIJA!

Selektor ženske bokserske reprezentacije Mirko Ždralo posle poraza srpske reprezentativke u četvrtfinalu Olimpijskih igara bio je razočaran

Izvor: K1info

Autor: Đorđe Gvero

31/07/2024 > 14:42

podeli vest:

Selektor ženske bokserske reprezentacije RAZOČARAN! NE MOGU da shvatim odluke SUDIJA!
Foto: Privatna arhiva


Reprezentativka Srbije u boksu Natalija Šadrina nije danas uspela da se plasira u polufinale u kategoriji do 60 kilograma na OI u Parizu, pošto je izgubila od Kineskinje Venlu Jang odlukom sudija 3:2.

-Imali smo meč u kojem je naša Sara Ćirković po svemu što smo videli nezasluženo izgubila. Evo danas smo imali još jedan ubedljiv meč Natalije Šadrine. Njena protivnica je dobila i javnu opomenu zbog opstruisanja borbe... Natalija je pobedila kod sudija prvu i treću rundu, a u drugoj je bila podeljena odluka. Ta javna opomena kod svih sudija oduzima jedan bod u jednoj rundi. Tako da je ta druga runda bila ujednačena kako god su sudije odlučile. Ne mogu da shvatim da je meč na kraju otišao u korist Kineskinje, sve je moguće-, izjavio je Ždralo.

On je priznao da je posle borbe protestovao kod sudija.

- Aplaudirao sam sudijama iz protesta, koji je dozvoljen ovde. Mimo toga ništa više ne možemo ovde da uradimo - istakao je selektor Srbije.

Takođe, ljudi na društvenim mrežama su ogorčeni suđenjem i sudijskim kriterijumom.

BONUS VIDEO:

 

 

Ostavite komentar