OI 2024

Pristižu ČESTITKE VATERPOLISTIMA: Evo kakve su REČI uputili srpski zvaničnici NAŠIM ZLATNIM MOMCIMA

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

11/08/2024 > 17:29

podeli vest:

Pristižu ČESTITKE VATERPOLISTIMA: Evo kakve su REČI uputili srpski zvaničnici NAŠIM ZLATNIM MOMCIMA
Foto: TANJUG/ STRAHINJA AĆIMOVIĆ/ bg


Predsednik Vlade Srbije Miloš Vučević čestitao je danas vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Treće olimpijsko zlato za Srbiju! Fantastična pobeda naših delfina!! Treće uzastopno olimpijsko zlato! Zlatnim slovima ispisana istorija svetskog vaterpola! Ponosni smo na vas! Veseli se srpski rode! Živela Srbija - poručio je Vučević na svom Instagram nalogu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu, pošto je danas u finalu pobedila selekciju Hrvatske rezultatom 13:11 (5:2, 3:3, 3:3, 2:3).

Ana Brnabić

Predsednica Narodne Skupštine Srbije Ana Brnabić čestitala je danas vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Hvala našim šampionima, zlatnim vaterpolistima! Neizmerna je radost koju ste doneli Srbiji, čestitam celom timu sa željom da nastavite da postižete ovakve rezultate -  napisala je Brnabić na svom Instagram profilu.

Milorad Dodik 

Predsednik Republike Srpske Milorad Dodik uputio je čestitku vaterpolo reprezentaciji Srbije, selektoru i stručnom štabu povodom osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Sa velikim ponosom i radošću našim 'delfinima', selektoru i stručnom štabu upućujem iskrene čestitke povodom osvajanja najsjajnijeg odličja na Olimpijskim igrama. Vašom brilijantnom igrom, nesalomljivošću i jedinstvom još jednom ste potvrdili kvalitet srpskog vaterpola na svetskom nivou i nastavili sa trofejnom tradicijom - naveo je Dodik u čestitki. 

On je zahvalio vaterpolistima što su ovim zlatom "obasjali svoju zemlju i narod", što i ljude iz Republike Srpske čini veoma ponosnim.

- Uveren sam da će ova generacija vaterpolista i u vremenu koje je pred nama donijeti još mnogo pobeda i trofeja - navodi se u čestitki.

Ivica Dačić

Potpredsednik Vlade i ministar unutrašnjih poslova Srbije Ivica Dačić čestitao je danas vaterpolistima Srbije osvajanje zlatne medalje na Olimpijskim igrama u Parizu.

- Srpski vaterpolisti pišu istoriju zlatnim slovima! Naši zlatni momci ostvarili su rezultat za pamćenje! Dragi naši delfini, od srca vam čestitam olimpijsko zlato. Vaša pobeda je još jedna u nizu radosti za Srbiju - napisao je Dačić na svom Instagram profilu.

On je dodao da su vaterpolisti snažnom voljom, borbenošću i srčanošću pokazali svetu da su najbolji i treći put uzastopno osvojili zlato na Olimpijskim igrama.

- Vaš uspeh je planetarnih razmera i inspiracija mladim generacijama da se do uspeha dolazi istrajnošću i predanošću. Osvojeno zlato slave svi građani Srbije koji su bili uz vas svake sekunde lavovske borbe koju ste pokazali u olimpijskim vodama - zaključio je Dačić

BONUS VIDEO:


 

Ostavite komentar