ČEDA JOVANOVIĆ PRETUČEN! Polomljena mu ruka, on se obratio u suzama (VIDEO)
"Sve je okej. Samo ste mi polomili ruku. A kako je to malo prema svemu što sam spreman da dam za svoju decu"
10.02.2025
PolitikaPREMINUO ŽAN-MARI LE PEN Svet ga zna kao bivšeg lidera francuske ekstremne desnice i oca Marin le Pen
Le Pen je u više navrata izazivao kontroverze i pravne postupke svojim stavovima o holokaustu
07.01.2025
SvetISTRAŽIVANJA POKAZALA POLITIČKU SLIKU SRBIJE Vučiću se najviše veruje!
Predrag Kurčubić, direktor Ispos stratedžig marketinga kaže da SNS u ovom trenutku ima podršku 48 odsto opredeljenih građana
25.12.2024
PolitikaPREMINUO Fetulah Gulen: Evo zašto je to VEST dana u ZAPADNIM MEDIJIMA
Vođa pokreta FETO i turski političar umro je u 83. godini
21.10.2024
SvetPristižu ČESTITKE VATERPOLISTIMA: Evo kakve su REČI uputili srpski zvaničnici NAŠIM ZLATNIM MOMCIMA
Vaterpolo reprezentacija Srbije osvojila je zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu
11.08.2024
OI 2024NAPADNUT POLITIČAR U NEMAČKOJ! Provokator mu naneo LAKŠE TELESNE POVREDE: Poznato šta je prethodilo!
Kizeveter je rekao da ga je Baur nazvao "ratnim huškačem"
02.06.2024
SvetKO JE POLITIČAR KOJI JE NAPADNUT U NEMAČKOJ? Kažnjavan je više puta zbog ŠOKANTNIH IZJAVA O ISLAMU, evo šta je pričao
Mihael Šturcenberger bio je kandidat za gradonačelnika Minhena
31.05.2024
SrbijaOsvanuo HIT SNIMAK NA TIK TOKU: Prеmijеr Vučеvić uporеdio dvojicu POLITIČARA sa "rеnoom 4", a evo zbog čega
Rasim Ljajić istakao jе da Ivica Dačić lеpo pеva, kako nе bi bilo dosadno, na šta jе ministar Dačić otpеvao pesmu "Živim da prеživim".
15.05.2024
PolitikaHRVATI OČAJNI, imaju za političare VAŽNU PORUKU! Sve nas je više HRONIČNIH BOLESNIKA, LISTE ČEKANJA su PREDUGAČKE
Kako poboljšati zdravstveni sistem u Hrvatskoj, to je za građane najvažnije
18.03.2024
RegionPREDSEDNIK VUČIĆ MEĐU 30 VODEĆIH SVETSKIH POLITIČARA!
Na forumu u Davosu učestvovaće i američki državni sekretar Entoni Blinken i američki savetnik za nacionalnu bezbednost Džejk Salivan
09.01.2024
PolitikaKO JE POLITIČAR KOG SU POKUŠALI DA UBIJU U JUŽNOJ KOREJI? Nedostajalo mu je samo 0,73% glasova da postane PREDSEDNIK
Navodi se da se on sumnjiči za korupciju, a očekuje se njegova ponovna kandidatura na izborima 2027. godine
02.01.2024
SvetPOLITIČKI LIDERI i KANDIDATI GLASALI: Evo ko je poranio i bio PRVI BIRAČ, ko je došao SAM, a ko sa PORODICOM
Na izborima u Srbiji glasali su i lideri političkih partija i koalicija, lokalni lideri, kao i kandidati za gradonačelnika Beograda
17.12.2023
PolitikaEvo ZAŠTO je političar BACAO BOMBE usred sednice: Hteli drugome da povećaju PLATU, a on se IZNERVIRAO
Sergej Bartin za kojeg se sumnja da je bobmaš sa sednice, član je partije Zelenskog
15.12.2023
SvetPogledajte trenutak kada POLITIČAR BACA BOMBE tokom sednice! Ogromna EKSPLOZIJA, sve se razletelo (UZNEMIRUJUĆI SNIMCI)
Ukrajinski političar hteo je da raznese sebe i poslanike veća
15.12.2023
SvetDodik o IZBORIMA u SRBIJI: Glasaću za SNS! Bilo bi dobro da osvoje REPUBLIČKU i lokalnu VLAST
Dodik je rekao da je Republika Srpska zainteresovana za jaku Srbiju i da je za nju ona inspiracija i snaga
13.12.2023
PolitikaBOL mu je SENČILA LICE, a PATNJU je nosio u SEBI do POSLEDNJEG DAHA: Vuk Drašković emotivno o odlasku ŽARKA LAUŠEVIĆA
"Laušević je bio bolji u šahu, mada mu to nikad nisam priznavao. Ja sam željno isčekivao revanš, ali nije bilo vremena... "
17.11.2023
SudbineJanković poslala PORUKU POLITIČARIMA: STOP diskriminaciji i NEPOTREBNOJ TENZIJI u izbornoj kampanji
Poverenica je povodom početka predizborne kampanje pozvala sve učesnike izbornog procesa da vode računa o govoru i ponašanju
02.11.2023
Politika