Priče > Biznis

Ko planira da LETUJE u Turskoj ovo mora da zna! Moguća ODSTUPANJA od planiranog REDA LETENJA na letovima do ANTALIJE

Samo tokom današnjeg dana, veliki broj kompanija zabeležio je kašnjenja od dva do četiri časa

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

30/06/2024 > 21:05

podeli vest:

Ko planira da LETUJE u Turskoj ovo mora da zna! Moguća ODSTUPANJA od planiranog REDA LETENJA na letovima do ANTALIJE
Foto: Pexels.com


Zbog opsežnih infrastrukturnih radova koji se obavljaju na aerodromu u Antaliji u Turskoj u cilju velikog proširenja aerodroma, ograničeni su kapaciteti za sletanje aviona i ujedno je izuzetno usporeno zemaljsko opsluživanje, saopštila je kompanija Er Srbija. 

Zbog toga će u narednom periodu dolaziti do određenih odstupanja od planiranog reda letenja svih avio-kompanija koje lete do Antalije, uključujući i Er Srbiju, koja tokom letnjih meseci obavlja veoma intenzivan čarter-saobraćaj do te popularne turske destinacije.

Samo tokom današnjeg dana, veliki broj kompanija zabeležio je kašnjenja od dva do četiri časa.

Prema informacijama koje je srpska nacionalna avio-kompanija dobila od nadležnih službi aerodroma u Antaliji, ovakvo stanje bi trebalo da potraje do kraja letnje sezone.

Er Srbija na dnevnom nivou prilagođava vremena polaska raspoloživim kapacitetima aerodroma u Antaliji i u neprekidnoj je komunikaciji sa partnerskim turističkim agencijama koji su zakupci kapaciteta na čarter-letovima srpske nacionalne avio-kompanije, da bi se prevoz putnika odvijao na najefikasniji mogući način. 

 

Ostavite komentar