Priče > Sudbine

Iznenada PREMINUO GLUMAC iz serije "OČAJNE DOMAĆICE": Žene su LUDELE ZA NJIM, tužne vesti potvrdila verenica

Pejdž Pres potvrdila je tužnu vest za "TMZ", ali uzrok smrti još uvek nije otkriven

Izvor: K1info/telegraf.rs

14/01/2024 > 10:09

podeli vest:

Iznenada PREMINUO GLUMAC iz serije "OČAJNE DOMAĆICE": Žene su LUDELE ZA NJIM, tužne vesti potvrdila verenica
Foto: Pixabay.com


Slavni glumac i fitnesmodel Alek Masers preminuo je iznenada u 50. godini, u petak veče u svom domu potvrdila je njegova verenica Pejdž.

Pejdž Pres potvrdila je tužnu vest za "TMZ", ali uzrok smrti još uvek nije otkriven. Inače, Pejdž i Alen su se verili prošle godine.

Maser (50) je bio najpoznatiji po ulozi Del Henrija u sapunici "Sva moja deca", gde je glumio u ukupno 43 epizode između 2005. i 2007. godine.

Pored toga, pojavio se i u ostalim TV serijama poput "Odrasli", "Rita Roks", "Očajne domaćice" i "Put do oltara", ostavljajući trag u svetu zabave.

Pored glume, Maser se pojavljivao na naslovnicama nekoliko časopisa, kao što su Men’s Health, Men’s Vorkout i Ekercise Health, što je dodatno doprinelo njegovoj popularnosti i prepoznatljivosti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adam Sandler (@adamsandler)

Kolege i prijatelji se opraštaju

Popularni glumac Adam Sendler, sa kojim je glumio u filmu "Odrasli", na društvenim mrežama emotivno se oprostio od kolege.

- Voleo sam ovog momka. Ne mogu da verujem da ga više nema. Tako divan, smešan dobar čovek. Moje misli su sa Alekom Muserom i njegovom porodicom i šaljem im svu svoju ljubav. Prava, velika duša osobe - rekao je Sendler.

 

Ostavite komentar