Priče > Sudbine

SKANDAL: Oženjeni POLITIČAR uhvaćen u ljubavnom trouglu sa DVE ŠVALERKE!

Poznati funkcioner je odnedavno uplivao u strastvenu tajnu vezu sa znatno mlađom koleginicom iz druge stranke

Izvor: K1info

21/10/2024 > 15:19

podeli vest:

SKANDAL: Oženjeni POLITIČAR uhvaćen u ljubavnom trouglu sa DVE ŠVALERKE!
Foto: K1info/Shutterstock


Istaknuti srpski političar, oženjen i navodno porodičan čovek, našao se ovih dana u centru ljubavnog skandala koji potresa političke kuloare.

Kako saznaje naš portal, ovaj poznati funkcioner je odnedavno uplivao u strastvenu tajnu vezu sa znatno mlađom koleginicom iz druge stranke. Romansa je, kako saznajemo, započela preko društvene mreže Instagram. Prvo je pomenuta dama zapratila nalog ovog funkcionera i krenula da “lajkuje” sve njegove objave. On joj je brzo uzvratio, pa su krenula dopisivanja prvo na aktuelna politička dešavanja, da bi se brzo prešlo na neke mnogo škakljivije teme. Ubrzo je usledio i prvi susret, a potom i zajedničko “službeno” putovanje.

Ali to nije sve – njegova dugogodišnja saradnica iz kabineta, s kojom je takođe godinama u tajnoj romansi, saznala je za ovu aferu, i napravila pravu ljubomornu dramu!

Foto: ILUSTRACIJA: K1info/Shutterstock

 

Prema našim izvorima, saznanje o vezi sa drugom ženom izazvalo je eksploziju emocija kod saradnice ovog funkcionera, koja mu je postavila ultimatum: ili će raskinuti sve veze sa drugom ljubavnicom ili će ona izneti celu priču u javnost! Ova situacija dovela je do ozbiljnih trzavica, koje je popularni političar jedva uspeo da "smiri" – naravno, uz pomoć skupih poklona i obećanog unapređenja na poslu za svoju saradnicu.

-Saradnica mu je priredila pravu scenu u kancelariji kada je saznala. Pretila mu je da će sve ispričati novinarima. Nije mu bilo druge nego da je bogato časti, otkriva naš izvor.

 

Ovaj ljubavni trougao postao je predmet ogovaranja ne samo među stranačkim funkcionerima, već i u širim društvenim krugovima. Dok su detalji afere pažljivo čuvani iza zatvorenih vrata, neizvesno je kako će to uticati na njegovu političku karijeru.

Ono što dodatno šokira jeste činjenica da je ovaj političar poznat kao porodičan čovek, te bi otkrivanje ovog skandala moglo da uzdrma ne samo njegovu političku poziciju već i njegovu porodicu.

Da li će skupi pokloni i unapređenja biti dovoljni da ućutkaju ljubomornu saradnicu? Da li će istina ipak isplivati na površinu? Pratite nas narednih dana da pročitate kako će se ovaj politički ljubavni triler završiti!

Ukoliko i vi znate za neku sličnu aferu, ljubavnu ili pak kriminalnu, javite nam na redakcija@k1info.rs.

Istražićemo i pisaćemo o tome!

Ostavite komentar

Jovana

Buahaha ako nije Ivica nije ni Marica

21.10.2024 17:36