Showbizz > Balkan

Devojka Lazara Ristovskog pokazala INTIMNE PORUKE koje dobija! A jedna ju je posebno raznežila (FOTO)

Njihova ljubav naišla je na brojne osude, a o negativnim komentarima dugo su ćutali

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Anica Ninković

30/07/2024 > 12:27

podeli vest:

Devojka Lazara Ristovskog pokazala INTIMNE PORUKE koje dobija! A jedna ju je posebno raznežila (FOTO)
Foto: ATA Images


Mlada glumica, Anica Lazić svoju sreću pronašla je kraj glumca i reditelja Lazara Ristovskog. Iako je posredi njih razlika od 39 godina, ovaj par uživa u svojoj ljubavi, a trenutno su na letovanju u luksuznom rizortu. Njihova ljubav naišla je na brojne osude, a o negativnim komentarima dugo su ćutali.

Ona neretko objavljuje fotografije iz privatne arhive sa glumcem, a podelila je na mrežama i delić poruka i kompilmenata kojima je zasuta.

- Prelepi i mnogo jaki, i mentalno i svakako, podrška za vas - pisalo je poruci koju je Anica podelila na svom Instgarm profilu, zahvalila se pa nastavila niz.

- Kao neko ko je u braku sa 42 godine starijim muškarcem, potpuno te razumem i šaljem podršku u svakom smislu, ljubav je ljubav! - glasila je druga poruka.

Usledio je Anicin odgovor.

- Ova poruka me je posebno raznežila. Želim vam svaku sreću - napisala je ona.

Takođe, Anica je podelila još jednu poruku, koju je porkomentarisala kao jednu od najlepših tog dana.

- Prave ljubavi zrače, to znamo mi koji ih živimo. Oni koji ne razumeju, nažalost, ne razumeju jer nisu osetili i ne treba ih kriviti. Vi ostanite inspiracija, sve najbolje - pisalo je u poruci.

Anica je i na ovo odgovorila.

- Ne dozvoljavam sebi da u ljubavi budem kukavica - napisala je ona.

Lazar Ristovski i Anica zajedno su glumili u filmu "Drim Tim", a sada i u seriji "Popadija". Prema podacima s njenih društvenih mreža, studirala je psihologiju u Italiji, tačnije, u Padovi. Završila je jednu beogradsku gimnaziju, kao i muzičku školu.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar