Showbizz > Balkan

Seka Aleksić se obratila roditeljima pre početka školske godine: Održala lekciju o VASPITANJU dece (VIDEO)

Mnogi joj aplaudiraju nakon ovih reči

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

29/08/2024 > 16:00

podeli vest:

Seka Aleksić se obratila roditeljima pre početka školske godine: Održala lekciju o VASPITANJU dece (VIDEO)
Foto: Instagram


Muzička zvezda Svetlana Seka Aleksić poznata je kao javna ličnost koja otvoreno iznosi stavove u javnosti. Ovog puta snimila je video za platformu TikTok u kojem se dotakla predstojeće školske godine.

Poslala je važnu poruku roditeljima, a njene reči ne prestaju da se komentarišu.

- Dragi roditelji evo deca nam kreću u škola za par dana. Volela bih da svi odvojimo vremena i da pričamo sa svojom decom.Da im objasnimo da ukoliko neki drug ili drugarica dođe sa istim patikama, to ništa nije čudno. Ništa nije drugačije ukoliko neko dođe sa rancem, koji je nosio prošle godine takođe. Ništa nije čudno, ukoliko neko ne plaća užinu u školi, donosi od kuće sendvič, to je takođe normalno i ništa nije čudno. Možda nečija mama pravi bolji sendvič nego što je u školi - rekla je ona, pa nastavila u istom maniru.

Foto: Instagram/seka_aleksic

 

- Volela bih da decu vaspitavamo i učimo tako da shvate da je mnogo bitnije ko je kakav čovek. Da se ljudi dele na dobro i na loše, da ostaju naša dela na ono što uradimo u životu. Uvek ćemo pamtiti, uvek će biti nagrađeno, a takođe i nedela. Trudimo se da naša nedela ne dođu nikad ispred nas. Samo dela i deci želim srećan polazak u školu, roditeljima mnogo strpljenja, ljubavi, pažnje, nastavnicima i učiteljima takođe mnogo strpljenja, ljubavi i hvala vam što zajedno sa nama edukujete našu decu - zaključuje pevačica.

 

 

Mnogi su pevačicu u komentarima ispod video - snimka pohvalili zbog ovakvog razmišljanja. Podsećamo, Seka Aleksić nikada nije krila da je odrastala u sirmaštvu.

- Jako smo teško živeli, bili smo u izbegličkom smeštaju, posle smo otišli da živimo u jednu školsku staru kuću. Nismo imali kupatilo, već smo se kupali kod komšija - ispričala je ona jednom prilikom.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar