Showbizz > Balkan

Viki Miljković ODBILA veliki Cecin hit: Ova pesma na "Jutjubu" ima 53 miliona, sv i je obožavaju (VIDEO)

Našla se na poslednjem Cecinom albumu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

28/08/2024 > 21:20

podeli vest:

Viki Miljković ODBILA veliki Cecin hit: Ova pesma na "Jutjubu" ima 53 miliona, sv i je obožavaju (VIDEO)
Foto: ATA Images


Jedna od najvećih muzičkih zvezda na ovim prostorima Svetlana Ceca Ražnatović ima brojne hitove. Skoro sve njene hitove napisala je pokojna Marina Tucaković, koja je sarađivala i sa pevačicom Viki Miljković.

Cecinu pesmu sa poslednjeg albuma "Autogram" koja nosi naziv "Jadna ti je moja moć" trebalo je da snimi Viki, ali je odbila. Ova pesma, čije stihove je napisala Marina, danas jedna od Cecinih najslušanijih na platformi "Jutjub", gde beleži čak 53 miliona pregleda. 

Foto: Prvi red

 

Kako se dalje navodi,  Viki nije samo odbila "Jadna ti je moja moć". Navodno je kupila pesmu "Polje jagoda" od Dragana Brajovića Braje, ali ju je kasnije zamenila za "Crno na belo". "Polje jagoda" je kasnije snimila Dara Bubamara.

Foto: Shutterstock/ATA Images

 

Viki Miljković je veoma uspešna u svetu nekretnina. Jednom prilikom je ispričala da je celu zgradu rasprodala za 45 sekundi.

- Beograd na vodi je postao centar dešavanja na Balkanu. Ne samo kod nas, nego generalno. Takvo naselje nema u regionu, ima tek u Turskoj. Kupuju i Turci, Kinezi, Rusi, Ukrajinci, naša dijaspora. Beograd na vodi se rasproda u 45 sekundi. Jednu zgradu smo rasprodali za 45 sekundi - rekla je pevačica za "Svetski radio".

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar