Showbizz > Balkan

ŠOKANTNE IZJAVE FOLK PEVAČA: Hospitalizovan je i priželjkuje da ga USPAVAJU!

Folk pevač završio je u bolnici.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

03/09/2024 > 23:59

podeli vest:

ŠOKANTNE IZJAVE FOLK PEVAČA: Hospitalizovan je i priželjkuje da ga USPAVAJU!
Foto: Youtube PrintScreen/NOVA RS


Kako tvrdi, kad antidepresivi prestanu da deluju, blagom strujom mu stimulišu mozak. 

- Nisam slabić jer sam po peti put u bolnici, nego borac koji je uporan u svojoj borbi, iako bipolarni poremećaj spada u neizlečive psihičke bolesti, ali se uz terapiju može živeti sa njim - napisaoje  podelivši sliku sa rešetkama na prozoru sobe.

Već prošle nedelje je najavio odlazak u bolnicu.

- Ekipa, ja za par dana opet moram u bolnicu da mi malo strujom protresu mozak i oteraju depresiju koja se ponovo vratila, i to na velika vrata - izjavio je pri odlasku.

Foto: Youtube PrintScreen/NOVA RS

 

- Jedno vreme se nećemo družiti, a kad se vratim iz bolnice lagano nazad u život, što bi rekli: "Tiha voda, breg roni". Mrzim bipolarni - rekao je.

Takođe je izjavio i da želi da ga uspavaju u Holandiji, što je izuzetno šokiralo javnost.

- Želim da me uspavaju u Holandiji, tamo je eutanazija legalna, a pošto je samoubistvo i po svim verama najveći greh, ja biram ono što je legalno, a šta će me konačno osloboditi muka - rekao je Bojan tada.

Istakao je da je iscrpljen i da mu ponestaje snage za bolničke tretmane i terapije.

- Živeti i boriti se sa bipolarnim i postraumatskim poremećajem je jako iscrpljujuće, a ja više nemam snage čak ni za bolnicu, dosta mi je klinika i raznih bolnica, terapija i lekova koji su me deformisali u svakom smislu, tako da što se planova tiče, planiram da putujem i to baš do Holandije - izjavio je Tomović.

BONUS VIDEO 

Ostavite komentar