Showbizz > Balkan

Džejli Ramović zabranili KONCERT u Hrvatskoj! Policija upala pet minuta pred POČETAK NASTUPA, a ovo je RAZLOG!

Mlada pevačica Džejla Ramović trebala je da nastupi u gradu Omiš u Hrvatskoj

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

03/09/2024 > 10:43

podeli vest:

Džejli Ramović zabranili KONCERT u Hrvatskoj! Policija upala pet minuta pred POČETAK NASTUPA, a ovo je RAZLOG!
Foto: ATA Images


Popularna pevačica Džejla Ramović trebala je da održi koncert u Omišu u Hrvatskoj, međutim, pet minuta pred početak je on otkazan.

Za nastup, koji je bio najavljen za 31. avgust, ulaznice su koštale 20 evra. Prema saznanjima "Dalmacija danas", policija ga je zaustavila, jer vlasnik lokala u kom je pevačica trebala da nastupi nije imao potrebne dozvole kako bi se događaj nesmetano odvijao. 

Pevačica je u istom kafiću nastupila i prošlog leta bez prepreka.

Foto: Instagram

 

- Policijski službenici su, na osnovu javne rasprave da će biti održan koncert stranog državljanina za kojeg se sumnja da nema prethodnu dozvolu za rad ili potvrdu o radu, obavili potrebne razgovore sa odgovornim licem i obavestili organizatora o postupku da je potrebno da se traži potrebno odobrenje i potvrda o prijavi rada kada se državljani trećih zemalja angažuju na rad i da ga obavesti o pravnim posledicama ukoliko blagovremeno ne pribavi potrebne dozvole. Dakle, u konkretnom slučaju policijski službenici su poduzeli potrebne mere i radnje kako bi se sprečilo kršenje zakona, te nije bilo potrebe za poduzimanjem daljnjih mera i radnji iz nadležnosti policije - navode iz splitske policije za "Dalmacija danas".

Dodaju i da su policijski službenici poduzeli potrebne mere i radnje u cilju sprečavanja kršenja zakonskih propisa.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar