Showbizz > Balkan

Dino Merlin žestoko ISKRITIKOVAO Senidu pre koncerta na Tašmajdanu: "Sve mora da se desi u prvih 5 minuta" (VIDEO)

U publici je podržale Lepa Brena i Nataša Bekvalac.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

02/09/2024 > 18:27

podeli vest:

Dino Merlin žestoko ISKRITIKOVAO Senidu pre koncerta na Tašmajdanu: "Sve mora da se desi u prvih 5 minuta" (VIDEO)
Foto: K1info


Balkanska trep zvezda Senida Hajdarpašić održala je 30. avgusta prvi solistički koncert u Beogradu na stadionu Tašmajdan. Veče muzike, magije i emocije upotpunio je dolazak i Senidinih koleginice Nataše Bekvalac i Lepe Brene, koje je harizmatična Slovenka pozvala na afterparti.

Foto: K1info

 

- Jao nisam videla Natašu, da sam je videla pozdravila bih je. Natašu ću pozvati na after. Sa Brenom volim da se družim, videla sam da je ustala i znala sam da je to to. Ja sam toliko nahajpovana da ne mogu ni da spavam ni ništa, ja ću na telefonu gledati fidbekove sigurno - rekla je Senida.

Foto: K1info

 

Zvezda večeri okupljenim novinarima otkrila i da se čula sa Dinom Merlinom pred koncert koji joj je uputio jednu kritiku.

- Dino me je juče zvao i poželeo mi sreću. Rekao je da je na moru, na šta sam mu kazala: “Odmaraj”. Pitao me je sa kojim pesmom ću da počnem koncert. Rekla sam sa novom. On je odgovorio: “Ne, ne sa novom”. U prvih pet minuta mora sve da se desi. I u pravu je. Ali ja sam htela da predstavim sebe. Želela sam nešto više i to nešto mi se desilo, o tome pesma priča o uspehu - objansila je ona.

Ceo izveštaj sa koncerta Senide pogledajte u nastavku:

Ostavite komentar