Showbizz > Balkan

Evo koji vrtić su Veljko i Bogdana Ražnatović odabrali za sinove: Bokser je imao samo JEDAN uslov

Željko i Krstan idu u vrtić zajedno.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

03/09/2024 > 16:48

podeli vest:

Evo koji vrtić su Veljko i Bogdana Ražnatović odabrali za sinove: Bokser je imao samo JEDAN uslov
Foto: Instagram


Bokser Veljko Ražnatović i njegova supruga Bogdana ovog septembra upisali su sina Krstana u vrtić. On je u aprilu napunio godinu dana, pa su rešili da je vreme da krene u predškosku ustanovu zajedno sa starijim bratom Željkom. Dok su sinovi u  rtiću Bogdana će se posvetiti najmlađem sinu Isaiji.

Preslatki dečak oduševljeno je pozirao u dvorištu vrtića, u koji već ide njegov stariji brat. Kako se po svemu ugleda na Željka, pa sa njim posećuje i treninge fudbala, za Krstana odlazak u vrtić nije bio stresan, već je priželjkivao da kao njegov brat i on što pre krene u školicu.

Foto: ATA Images

 

Veljko i Bogdana nisu krili emocije jer u životu njihovog srednjeg sina počinje novo, važno poglavlje, a fotografije koje je Veljko podelio na svom Instagramu izazvale su lavinu komentara.

Roditelji su za Krstana, baš kao i za Željka odabrali državni vrtić u Titelu, koji se nalazi u blizini porodične kuće. Krstan i Željko imaju iste uslove odrastanja kao i druga deca, što je posebna želja njihovog oca Veljka, piše "Story".

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar