Showbizz > Balkan

MATEJA KEŽMAN i NJEGOVA TREĆA ŽENA OBJAVILI PRVU SLIKU BEBE! Ovo je njegovo ŠESTO DETE, a ona izgleda LUDILO!

Fudbaler dobio šesto dete, a njegova supruga je podelila fotografiju njih na nesvakidašnjem mestu

Izvor: K1info

Autor: Simona Stanković

10/08/2024 > 21:37

podeli vest:

MATEJA KEŽMAN i NJEGOVA TREĆA ŽENA OBJAVILI PRVU SLIKU BEBE! Ovo je njegovo ŠESTO DETE, a ona izgleda LUDILO!
Foto: K1info


Iako smo tek pre dva meseca saznali da je supruga Mateje Kežmana u blagoslovenom stanju, sada je jasno da su oni lepe vesti uspeli dugo da skrivaju.

Naime, Tara Šumonja je danas objavila fotografiju na Instagramu dok u naručju drži novorođenu bebu na plaži u odelu za surfofanje, te je svima jasno da su rode ponovo sletele u njihov dom u danima koji su za nama.

Foto: Instagram Printscreen

 

Proslavljenom fudbaleru ovo je šesto dete sa trećom ženom. Iz prvog braka sa Emilijom ima troje dece Lazara, Aleksandru i Jakova, druga supruga Marija Perković podarila mu je sina Filimona.

Treća supruga Mateje Kežmana, prelepa Tara 2019. godine rodila je sina Luku koji je prethodnih dana postao stariji brat, a toj ulozi i tituli se mnogo radovao.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Lepe vesti o trudnoći Kežman i njegova lepša polovina podelili su samo sa najbližima, pa su svi ostali iznenađeni kada su objavili fotografiju na kojoj je u prvom planu bio Tarin trudnički stomak.

Pol, kao i ime bebe ponosni roditelji nisu želeli da otkrivaju javno.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @tara_sumonja

 

Tara je na konto svog postporođajnog izgleda dobila samo pozitivne komentare, jer deluje kao da nikada nije bila trudna niti se porađala. Takođe, vratila se svom omiljenom hobiju i sportu koji obožava te je očigledno da joj je trudnoća prijala a porođaj prošao baš kako treba.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar