Showbizz > Balkan

Tamara Milutinović i Darko Jevtić proslavili ćerki 1. rođendan: TAJNO slavlje van Beograda, sve pršti od luksuza (FOTO)

Pevačica se potrudila da sve izgleda bajkovito.

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Dušan Panajotović

05/09/2024 > 18:42

podeli vest:

Tamara Milutinović i Darko Jevtić proslavili ćerki 1. rođendan: TAJNO slavlje van Beograda, sve pršti od luksuza (FOTO)
Foto: Instagram


Pevačica Tamara Milutinović i fudbaler Darko Jevtić proslavili ćerki Emili 1. rođendan. Poznati par organizovao je slavlje u tajnosti van Beograda.

Na proslavi su okupili najbližu rodbinu i prijatelje. Potrudili su se da ovaj dan bude nezaboravan i bajkovit, te su odabrali posebnu dekoraciju za privatni događaj.

Sve odiše elegancijom i sofitsticiranošću, a opet prilagođeno deci pa sve puca od boja, a tu je i jedan prelepi cvet - suncokret.

Takođe se može videti i zamak na naduvanje, po kom deca obožavaju da skaču, a stolovi za goste su postavljena sa velikim ukusom, a vidi se i da je pažnja usmerena na svaki detalj.

Podsećamo, pevačica je ove godine napravila gala svadbeno veselje na kojem je od pojedinih gostiju kao poklon dobila praznu kovertu.

- Čula sam od nekih svojih koleginica koje su pravile svadbu da se priča o tim praznim kovertama, a ja sam uvek bila u fazonu: ‘Bože, ko donosi praznu kovertu? Ko ima hrabrost da donese praznu? Pa, nemoj doneti ništa, bolje i to nego da doneseš praznu kovertu’. Međutim, bilo je. Bilo je stvarno, da. Moram da kažem i da je bilo jako lepih i originalnih poklona, od moje drugarice Edite, Stevana frizera, jako su onako bili inovativni tako da, bilo je jako lepih poklona, stvarno, iskrena je pevačica na čijoj je svadbi bilo oko 400 zvanica i pola estrade - pričala je Tamara nedavno.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Ostavite komentar