Showbizz > Balkan

Jelena Karleuša otkrila detalje o NOVOM DEČKU: "Ja više od klinca PRINCA neću praviti"

Pevačica smatra da njen partner treba da ima hrabrosti da stane pored nje.

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

06/09/2024 > 13:38

podeli vest:

Jelena Karleuša otkrila detalje o NOVOM DEČKU: "Ja više od klinca PRINCA neću praviti"
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Jelena Karleuša nedavno se dogovorila sa još uvek zakonitim suprugom Duškom Tošićem da sporazumno okončaju 16 godina dug brak u kojem su dobili ćerke Atinu i Niku.

Foto: ATA Images

 

Jelena je skoro uplovila u novu emotivnu vezu, a sada je otkrila detalje u vezi sa novim partnerom.

- Iskreno, nemam ništa što mogu otvoreno i zvanično da ti kažem. Kad vidite čoveka pored mene, to će onda biti to. Potrebna je hrabrost stajati pored mene. Ja sam to zamerala i mom, još uvek, mužu. Žena kao ja mora da ima čoveka koji zna i da stane pored mene i ispred mene da me zaštiti. Ja to nikad nisam imala, tako da kad vidite nekog pored mene i ispred mene, a da to nije moj prijatelj i producent, nekog ko će imati dovoljno snage i hrabrosti da voli ženu kao što sam ja i da nema problem šta će mediji napisati, taj će imati petlju da stane pored mene i ja ću imati pravo da kažem da je to moj partner. Do tada, ja više od klinca princa praviti neću - iskrena je pevačica, koja je nastavila u istom maniru.

Foto: ATA Images

 

- Ljudi se plaše da stanu pored mene. Mediji svašta pišu o meni na dnevnom nivou, i na primer, jedan partner u to veruje. I sad, ja njemu moram, a ja sam žena koja ima 46 godina, stvarno nemam snage da ja njemu objašnjavam da je sve to šoubiznis i da to sve mora tako. Ja nemam snage za to. Veruj u sve što je napisano i prihvati me takvu kakvu jesam, sa svim tim prtljagom. Ja sam teška žena. Ko to bude mogao da spoji u jedno i da me prihvati takvu kakva jesam, njega ću promovisati pred vama. Neka se javi neki hrabri. Svi bi da vole, ali iz nekakve senke, a ja nisam žena iz senke. Mene kad voliš, valjda se to pokazuje javno - objasnila je ona.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar