Showbizz > Balkan

Kaja Ostojić se udaje četvrti put danas! Uslikana kod frizera, evo kako će izgledati na venčanju (FOTO)

Pevačica se danas udaje za partnera Miloša Čujovića

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

11/09/2024 > 18:37

podeli vest:

Kaja Ostojić se udaje četvrti put danas! Uslikana kod frizera, evo kako će izgledati na venčanju (FOTO)
Foto: Instagram/kaya_ostojic


Popularna pevačica Katarina Kaya Ostojić danas se udaje po četvrti put, javljaju beogradski mediji.

Kaja je pred udaju posetila frizera, o čemu govori snimak koji je podelila u vidu Instagram storija. Pevačica se očigledno sprema za današnje venčanje, o kojem mediji danima bruje. Inače, pevačica danas slavi i svoj 41. rođendan.

Foto: Instagram

 

Podsećamo, Kaja je rešila četvrti put da kaže sudbonosno "da" i to aktuelnom partneru Milošu Čujoviću. Kaja je nedavno govorila o tome da će glavna boja njenog venčanja biti crna, te da će dekoracija, odelo mladoženje, ali i njena venčana haljina biti u ovoj boji.

- Kaja i njen verenik Miloš dugo su razmišljali o datumu venčanja i imali su nekoliko opcija, a onda su odlučili da baš petak 13. bude njihov srećan dan, a ne malerozan, kako u narodu vlada mišljenje. Osim što će biti jedini par u istoriji koji se venčao toga dana, razlikovaće se od ostalih mladenaca i po garderobi. Naime, poznato je da se mlade udaju u beloj venčanici, a Kaja se odlučila za crnu toaletu - ispričao je izvor blizak atraktivnoj pevačici za "Informer" i dodao da će i njen izabranik biti u crnom.

Foto: Instagram/kaya_ostojic

 

- Miloš i Kaja su želeli da toga dana i sve zvanice budu u crnom, ali su se onda predomislili jer ne nameravaju da ikoga obavezuju da se oblači po njihovoj zamisli. Svako od gostiju će imati slobodu da na venčanje dođe odeven po svom ukusu, ali će zato dekoracija takođe biti u crnoj boji. Tepih po kome će koračati, sto, stolice, cveće, baloni i sveće biće crni - ispričao je dobro obavešten izvor, koji je otkrio da je Ostojićeva organizaciju venčanja poverila jednoj od najpoznatijih firmi u tom poslu.

 

Ostavite komentar