Showbizz > Balkan

Kaja Ostojić za ćerkin rođendan izdvojila 20.000 evra: Otkriveni svi detalji GALA proslave u Beogradu (FOTO)

Nije žalila para da mezimicu učini srećnom

Izvor: K1info/informer.rs

Autor: Dušan Panajotović

30/08/2024 > 19:55

podeli vest:

Kaja Ostojić za ćerkin rođendan izdvojila 20.000 evra: Otkriveni svi detalji GALA proslave u Beogradu (FOTO)
Foto: Instagram


Popularna pevačica Katarina Kaya Ostojić imala je veliki povod za slavlje nedavno. Njena ćerka Nikolina napunila je 22 godine, a tim povodom organizovala joj je u Beogradu gala proslavu za koju je izdvojila poveću sumu novcu.

- Svi znaju da Kaja ne žali novac kada je Nikolina u pitanju. Iako joj je još odmalena usadila stav da materijalno nije važno koliko ljubav i sreća porodice, kao i svaki roditelj, voli da daruje detetu nešto vredno. Izabrala je "roleks", koji je Nikolina dugo želela, i za njega je izdvojila oko 20.000 evra - priča dobro obavešten izvor, koji je prisustvovao i rođendanskoj proslavi.

Foto: Instagram

 

- Slavlje je održano u poznatom beogradskom restoranu na vodi. Kaja i njen izabranik Miloš potrudili su se da sve izgleda savršeno, počev od dekoracije prostora, preko hrane, pića, rođendanske torte, do muzike... Gosti su uživali u morskim plodovima, specijalitetima internacionalnih kuhinja, ali i glomazne raskošne i preukusne slavljeničke torte... Nisu razmišljali o novcu, želeli su da sve bude na visokom nivou. Iako je radno vreme lokala do ponoći, vlasnici su im izašli susret, te su Kaja, Miloš i Nikolina sa najbližim prijateljima slavili do kasno u noć. Proslavi je prisustvovao i Milošev sin, kao i Kajin brat - ispričao je izvor za "Informer".

BNUS VIDEO:

 

Ostavite komentar