Showbizz > Balkan

Marija Šerifović rešila da obraduje fanove pred veliki koncert u Sarajevu: Pravi je džek, izdvojiće MNOGO novca

Uputila se u Sarajevo i imala je jednu molbu

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

18/09/2024 > 16:03

podeli vest:

Marija Šerifović rešila da obraduje fanove pred veliki koncert u Sarajevu: Pravi je džek, izdvojiće MNOGO novca
Foto: K1info/Shutterstock/ATA Images


Pop zvezda Marija Šerifović uputila se u Sarajevo gde će 12. oktobra održati veliki solistički koncert u dvorani "Zetra". Povodom majčinstva, rođendana svoje majke Verice i drugih lepih stvari rešila je da iznenadi publiku.

Pevačica je objavila na svom Instagram nalogu da će u sarajevskom restoranu biti večeras od 19 sati i da će svi koji se u tada budu našli u lokalu piti i jesti na njen račun.

Foto: ATA Images

 

- Dobar dan narode, kako ste mi, jeste dobro? Pazite sad, za ovo što ću vam reći ne zna ama baš niko, mislim nisam nikome rekla da ću ovo da uradim. Ja sam trenutno u kolima na putu za Sarajevo. U Sarajevu nisam bila od prethodne godine, od kada je izašao album "Dolazi ljubav", tako da je ovo moja prva poseta Sarajevu od kada su se neke razne lepe stvari u mom životu dogodile. Ja ću večeras u 19h da odem kod Ferhatovića da pojedem jednu peticu sa kajmakom. Ja pozivam sve vas da dođete, majka Mara časti večeras, imamo puno razloga za slavlje, pored toga što sam postala majka, evo i Verin je rođendan bio nedavno. Na kraju krajeva da slavimo život, tako da se razumemo, ja večeras idem da pojedem mojih pet ćevapa, a svaka osoba koja dođe večeras u 19h, bilo da je fan, bilo da nije, možda je samo naprosto gladna ili što god, dođite u 19.h časti majka Mara. Zdravo, vidimo se, baj! - poručila je Marija.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar