Showbizz > Balkan

ŠOK! Samo 72h PRED SPEKTAKL Tea Tairović ostavila je fanove BEZ TEKSTA, pogledajte o čemu se radi (VIDEO)

Mlada pevačica Tea Tairović odlučila je da obraduje svoje fanove pred prvi veliki koncert u beogradskoj areni.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

19/09/2024 > 12:04

podeli vest:

ŠOK! Samo 72h PRED SPEKTAKL Tea Tairović ostavila je fanove BEZ TEKSTA, pogledajte o čemu se radi (VIDEO)
Tea Tairović izbacila novu pesmu - Foto: Youtube PrintScreen/Tea Tairović


Tea je bez ikakve najave objavila novu pesmu, koja je, kažu, vrlo posebna, a pre samo nekoliko dana je objavila sa bugarskim izvođačem Azisom. 

Svojoj publici je poklonila baladu "More bez brodova". Fanovi su je iščekivali duže od godinu dana, jer se tad pojavila i demo verzija te pesme na društvenim mrežama.

Ona je pisala tekst te pesme, a objavivši strofu letos, zainteresovala je sve svoje fanove. Pretpostavka je da je tad indirektno najavila sam izlazak pesme, koja je sinoć "srušila" preglede na Jutjubu. Na toj platformi za samo nekoliko sati preskušana je čak 100.000 puta i tako zauzela 20. mesto na Jutjub trending listi.

Foto: Youtube PrintScreen/Tea Tairović

 

- "Ma da li je moguće da si nam ovo uradi? Poklonila najlepši poklon..", "Plačem zbog ovih reči, bravo", "Ovo je toliko emotivno, najlepša balada - ovo su samo neki od komentara za pesmu.

Podsećamo da to nije jedina pesma koja je iznenadno izašla. Pre nekoliko dana je objavila pesmu "Katastrofa" u saradnji sa Azisom, bugarskim izvođačem.  Sudeći po reakcijama i pregledima "Katastrofa" je oborila granice slušanosti na Balkanu.

 

Takođe, procurela je reč o organizaciji i iznenađenjima, koja će Tea izvesti pred publikom u beogradskoj Areni. Priča se da je ona angažovala oko 150 ljudi koji će brinuti o svim detaljima. Tea sprema dva koncerta - 21. i 22. septembra. 

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar