Showbizz > Balkan

Jadranka Barjaktarović LJUTA: Iako je sklonjena zabrana, neće da se vrati u Srbiju

Pevačica smatra da ništa nije kriva

Izvor: K1info/kurir.rs

Autor: Dušan Panajotović

26/09/2024 > 17:05

podeli vest:

Jadranka Barjaktarović LJUTA: Iako je sklonjena zabrana, neće da se vrati u Srbiju
Foto: ATA Images


Pevačica Jadranka Barjaktarović 2020. godine dobila je zabranu ulaska u našu zemlju. Ipak, nakon četiri godine ta zabrana je ukinuta, ali i pored ove odluke pevačica ne želi da ponovo kroči u našu zemlju, javlja "Kurir".

Foto: ATA Images

 

I dalje je ljuta zbog svega što se desilo. Smatra da ništa nije kriva i zato nema nameru da kroči u Srbiju. Bukvalno mi je tako rekla. Doduše, otkako je izbio skandal i nastao haos, nije imala ponude iz Srbije za nastupe. Zato je i odlučila da više ne daje izjave u vezi s tim slučajem, niti da dolazi da peva u Beogradu, konkretno, neće da prelazi granicu s našom zemljom - rekla je njena koleginica, koja je zamolila za diskreciju.

Foto: ATA Images

 

Podsetimo, Jadranka je pre dve godine naišla na veliku osudu javnosti kada je na jednom nastupu 2020. godine izmenila stihove pesme i otpevala "Jači smo od Srbije". To je izazvalo veliki revolt i kod njenih kolega, koji su tada njen potez prokomentarisali negativno. Ona se posle skandala pravdala da ju je ponela atmosfera i da nije nikome htela da naudi, niti da ga uvredi.

Ostavite komentar