Showbizz > Balkan

Oglasio se advokat Anđele Jovanović nakon što je Lečić POVUKAO tužbu: "To je jedini logičan potez"

Tvrdi da je glumčeva tužba bila neosnovana

Izvor: K1info/blic.rs

Autor: Dušan Panajotović

30/09/2024 > 14:18

podeli vest:

Oglasio se advokat Anđele Jovanović nakon što je Lečić POVUKAO tužbu: "To je jedini logičan potez"
Foto: ATA Images


Glumac Branislav Lečić povukao je tužbu protiv koleginice Anđele Jovanović nakon što je odbila da sa njim igra u seriji "Radio Mileva". Kako se pisalo, on se na ovaj potez odlučio na nagovor ćerke Ane Lečić, koja je takođe glumica.

Nakon ovog pteza glumca oglasie se advokat Jovanovićeve.

- Neposredno pred samo sudsko ročište, koje je danas bilo planirano od strane suda, da se sasuša gospodin Branislav Lečić. Branislav Lečić se nije pojavio, njegov punomoćnik je, upravo pre održavanja samog sudskog ročišta, obavestio sud da povlači tužbu. Ostaću isto, kod istog navoda, kod istog stava, koji sam izneo 6. marta, na prvom pripremnom ročištu. Bez dileme, tužba Branislava Lečića protiv Anđele Jovanović, je neosnovana. Današnje povlačenje Branislava Lečića je jedini mogući, logičan potez gospodina Lečića i na tome bih stao - rekao je advokat Goran Draganić za "Blic".

Foto: Youtube PrintScreen/K1 Televizija

 

Branislav Lečić se takođe oglasio ovim povodom.

- Odustali smo od svake tužbe koju smo podneli moj advokat i ja. Govorim o tužbi protiv Anđele Jovanović, a tužbe protiv Danijele Štajnfeld i dalje stoje - izjavio je Branislav za domaće medije.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar