Milena Radulović PODRŽALA Anđelu Jovanović: Uputila joj reči podrške nakon što je Leka odustao od tužbe
Milena je poslala kratku, ali jaku poruku
30.09.2024
BalkanOglasio se advokat Anđele Jovanović nakon što je Lečić POVUKAO tužbu: "To je jedini logičan potez"
Tvrdi da je glumčeva tužba bila neosnovana
30.09.2024
BalkanLečić POVUKAO TUŽBU protiv Anđele Jovanović! Prethodno je tražio PAPRENU odštetu
On je glumicu tužio za povredu ugleda i časti, a tražena je i odšteta od 300.000 dinara
30.09.2024
BalkanBranislav Lečić pušten kući posle pregleda u Urgentnom, evo kako se OSEĆA...
Lečić je pušten da ide kući i trenutno je sa porodicom.
15.09.2024
SrbijaOglasio se BRANISLAV LEČIĆ posle SAOBRAĆAJNE NESREĆE i otkrio šta se DOGODILO: "Pala je kiša, auto mi je zalelujao..."
Evo kako se glumac oseća posle udesa
15.09.2024
CelebrityPonosan sam na moju Anđelu, HRABRA je na taju! GAGI se prvi put OGLASIO pošto mu je Lečić TUŽIO ćerku
On je otkrio kako se oseća povodom situacije
10.03.2024
CelebrityBRANISLAV LEČIĆ EKSKLUZIVNO za K1: Svako može da pljune Lečića! Povukao bih TUŽBU PROTIV ANĐELE SAMO U OVOM SLUČAJU
Na početku emisije objasnio je kako je primio vest da je Anđela odbila da glumi sa njim u seriji "Radio Mileva"
07.03.2024
SrbijaBRANISLAV LEČIĆ EKSKLUZIVNO U EMISIJI "KEC NA JEDANAEST": Glumac prvi put o TUŽBI protiv ANĐELE JOVANOVIĆ
Lečić juče nije bio na pripremnom ročištištu gde su predloženi svedoci, dok je Anđela bila u sudnici
07.03.2024
CelebrityVedrana Rudan nije štedela Lečića: "Dovoljno mi je da vidim njegov POGLED i SMEŠAK"
Poznata spisateljica se osvrnula na slučaj Lečić - Jovanović
06.03.2024
CelebrityAnđelin advokat dao odgovor zašto je SUĐENJE BILO ZATVORENO ZA JAVNOST! Evo kako će suđenje dalje teći (VIDEO)
Advokat Goran Draganić koji zastupa Anđelu objasnio je da će se ročišta u narednom periodu odvijati veoma sporo
06.03.2024
CelebrityOBRT PRED SUĐENJE ANĐELE I LEČIĆA! Obezbeđenje napravilo "ŽIVI ZID" ispred sudnice - naprasno je ZATVORENO ZA JAVNOST
Zbog navodne povrede ugleda Lečić traži da mu isplati 300.000 dinara
06.03.2024
CelebrityPLJUSAK LJUBAVI ISPRED SUDA! Kolege podržale Anđelu - ovo je NAJEMOTIVNIJA SCENA koju ćete danas videti (FOTO+VIDEO)
Branislav Lečić tužio je mladu glumicu Anđelu Jovanović
06.03.2024
CelebrityGLUMCI DOŠLI DA PODRŽE KOLEGINICU! Danas počinje SUĐENJE Branislava Lečića i Anđele Jovanović
Branislav je tužio Anđelu jer je odbila da snima scene sa njim u seriji "Radio Mileva"
06.03.2024
CelebrityIrfan Mensur otkrio kako je zamenio BRANISLAVA LEČIĆA u seriji "Radio Mileva": Leka mi je stavio AMIN!
Legendarni glumac kaže da je poziv od produkcije serije "Radio Mileva" dobio noć pred snimanje.
05.03.2024
CelebrityPonovo se OGLASIO LEČIĆ: Spomenuo BRANKU PUJIĆ i GAGIJA JOVANOVIĆA, tvrdi da nije dodirivao ANĐELU
Glumac rekao svoju stranu priče
05.03.2024
CelebrityMerima Isaković i Danijela Štajnfeld podržale Anđelu Jovanović: "Lečić je sam sebe kaljao svojim NEDELIMA"
Glumice koje su optuživale Lečića za nedela podržale Jovanovićevu
05.03.2024
CelebrityEmotivna poruka ANĐELE JOVANOVIĆ pošto ju je tužio BRANISLAV LEČIĆ: Oglasio se i GLUMAC i otkrio DETALJE!
Glumica je u kratkom roku dobila ogromnu podršku javnosti i javnih ličnosti
05.03.2024
CelebrityOvo je 30 godina MLAĐA devojka Branislava Lečića, uz njega je bila u NAJTEŽEM periodu (FOTO)
Lepa Jelena radi na fakultetu
01.02.2024
CelebrityImao je DUŠU koja je retka, nosio je u sebi SETU: Branislav Lečić za K1 o tome ko je, zapravo, bio ŽARKO LAUŠEVIĆ
I kad god vam kažu da nije dobro, vi kažete "Al to je Žarko, probudiće se", rekla je njegova prijateljica, novinarka Radmila Stanković
16.11.2023
Sudbine