Showbizz > Balkan

Rada Radenović prvi put otkriva PRAVU ISTINU o ocu svog sina (VIDEO)

Pisalo se da je rodila dete oženjenom biznismenu.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

04/10/2024 > 13:18

podeli vest:

Rada Radenović prvi put otkriva PRAVU ISTINU o ocu svog sina (VIDEO)
Foto: IN3GANTNO


Rada Radenović već više od dve decenije važi za jedno od omiljenih televizijskih lica. Godinama je bila zaštitno lice TV "Pink", a posle duže medijske pauze ponovo je gledamo na malim ekranima kao voditeljku emisije "City" na "Narodnoj" televiziji, koja je deo "Pink" media grupe.

Radenovićeva je kroz karijeru često bila na meti tabloida koji su se bavili njenim privatnim životom. S vremena na vreme na portalima mogla se pročitati neka vest o Radi dok je bila u medijskoj ilegali, a skoro u svakom tekstu se navodilo "da je rodila dete oženjenom biznismenu".

Foto: IN3GANTNO

 

U emisiji "In3gantno" po prvi put otkrila je pravu istinu o ocu svog deteta. Voditeljka Tijana Prica pitala je Radu da li su novinari nekada zadirali u njenu intimu.

Foto: IN3GANTNO

 

- Naravno da su zadirali, jer su me doživljavali kao da sam sa one druge strane. Ja sam kolega, samo što sam se slikala, za razliku od nekih drugih novinara. Oni su me doživljavali kao deo estrade, kao javnu ličnost, a ja sam ustvari isto što i oni - rekla je Rada, a na pitanje da li su je neki tekstovi pogađali rekla je:

Foto: IN3GANTNO

 

- Naravno, i danas me pogađa da sam bila sa oženjenim biznismenom iz Crne Gore. Sve od toga je istina da sam dobila dete. Iz svoje veze sa čovekom koji je bio razveden kada sam ga upoznala i posle toga, koji ima iz prvog braka dvoje dece. Da li sam ja o tome nekada pričala? Sad pričam, jer uz moje ime svaki put stoji "Rodila dete oženjenom biznismenu".

- Na kraju krajeva, koga to treba da interesuje, sem moje porodice i mojih prijatelja i nas koji smo učesnici toga - zaključila je popularna voditeljka.

Ceo razgovor poslušajte u videu ispod teksta.

Ostavite komentar