Showbizz > Balkan

OTKRIVENE CIFRE! Tokom lajva Karleuše i Bake, Đokovići donirali NAJVIŠE NOVCA! U stopu ih prate i poznati reperi!(FOTO)

Jutro nakon nesvakišanjeg lajva u kom su glavni akteri bili poznatA pevačica i jutjuber najviše se govori o donacijama

Izvor: K1info

Autor: Nestorović Ognjen

07/10/2024 > 13:08

podeli vest:

OTKRIVENE CIFRE! Tokom lajva Karleuše i Bake, Đokovići donirali NAJVIŠE NOVCA! U stopu ih prate i poznati reperi!(FOTO)
Foto: ATA Images/K1televizija


Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase i Jelena Karleuša održali su lajv, tom prilikom prikupili su donacije koje će kako su najavili, proslediti za pomoć žrtvama poplava u Bosni i Hercegovini.

U svom domu poznati jutjuber ugostio je muzičku zvezdu Jelenu Karleušu kako bi njih dvoje održali lajv kakav niko nije očekivao. Kako je Baka Prase objavio gledalo ih  je 183.000 ljudi, a Karleuša je od njega dobila nekoliko poklona među kojima je bio i najnoviji model telefona prestišne marke, kao i veoma skupoceni sat marke "roleks".

Tu nije bio kraj iznenđenjima, pa su tako tokom uključenja uživo prikljupali donacije, koje će kako su najavili proslediti za pomoć žrtvama strašnih poplava koje su pogodile delove Bosne i Hercegovine. Publika je aktivno učestvovala, donirajući sredstva, pa je na kraju skupljeno impresivnih 14.540 evra.

Foto: Instagram Printscreen

 

Jutro nakon lajva, sumiraju su utisci, pa je tako putem svog Instagram naloga obelodanio spisak ljudi koji su najviše doprineli da se skupi skoro 15.000 evra. Sa čak 3.000 evra na prvom mestu su Saška i Đorđe Đoković, a na spisku se nalaze i Nući i Vojaž, kao i jutjuber Debeli Sremac, poznatiji kao Hjudžstaf.

Bogdan se zahvalio svima i dodao da će na ovu sumu dodati još 10.000 evra.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar