“NE ZNAM KO JE, NE ZNAM ZAŠTO….” Poznati jutjuber ostao bez svih profila! Baki Prasetu obrisani svi Jutjub kanali!
Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase jedan je od najpolularnijih kreatora sadržaja na platformi Jutjub u Srbiji
18.02.2025
Balkan"JA BIH ČETIRI PUTA JAČE" Baka Prase ovako komentariše gašenje Instagram naloga Jelene Karleuše
Pre gašenja naloga Jelena je Bogdana otprtila.
13.02.2025
BalkanBAKA PRASE OSUO PALJBU PSOVKI NA PEVAČICU Jutjuber ne spušta loptu: "Mora da ima s*ks da bi išla na letovanje"
On ne prestaje da vređa javne ličnosti, a ni one koje se ne eksponiraju javno...
01.02.2025
BalkanPUKLO PRIJATELJSTVO Baka Prase objavio fotografiju sa ovom pevačicom, Karleuša ga otpratila (FOTO)
Jelena je momentalno otpratila na Instagramu Bogdana zbog ovog njegovog poteza
31.01.2025
BalkanBAKA PRASE NAPADNUT Ucenjuju ga gej snimcima (FOTO)
Najpopularniji influenser na Balkanu Bogdan Ilić ponovo je u centru homoseksualnog skandala.
24.01.2025
Celebrity"MUVA ME JAVNO" Baka Prase se ponovo okomio na Seku Aleksić, spomenuo i Lepu Lukić
Influenser ponovo u ratu sa pevačicom.
21.01.2025
BalkanSEKA VAN SEBE! PEVAČICA OČAJNA! U pomoć pozvala sve da prijave Baku Praseta zbog svega što je rekao!
Javnost je zatečena izjavama o pevačici i njenom osmogodišnjem sinu koje je izgovorio tokom jednog lajva na svom Jutjub kanalu
20.01.2025
BalkanHITNO SE OGLASILA Pevačica pobesnela zbog uvreda Bake Praseta na račun Seke Aleksić
Pružila podršku koleginici.
19.01.2025
Balkan