Showbizz > Balkan

Pravo prezime joj stvara VELIKE KOMPLIKACIJE: Suzana Mančić otkriva ZBOG ČEGA joj suprug najviše ZAMERA!

Skoro 5 decenija je na javnoj sceni, a ne predstavlja se pravim imenom...

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

09/10/2024 > 11:07

podeli vest:

Pravo prezime joj stvara VELIKE KOMPLIKACIJE: Suzana Mančić otkriva ZBOG ČEGA joj suprug najviše ZAMERA!
Foto: ATA Images


Voditeljka Suzana Mančić se oduvek u javnosti predstavljala devojačkim prezimenom-Mančić, a u dokumentima joj piše ono koje je uzela udajom za prvog supruga.

- Tradicionalno sam uzela muževljevo prezime i onda kada su zvanični dokumenti u pitanju, ljudi se zapanje kao „Vi niste Mančić?“, ja kažem „Pa, nisam“ - navela je Suzana.

Foto: ATA Images

 

Otkrila je da je prezime i tema česte rasprave sa sadašnjim suprugom Simenonom.

- Moj suprug kaže „Dobro, Mančić, ti ne moraš da nosiš moje prezime, ali nije u redu da si udata za mene, a imaš prezime drugog muža - rekla je voditeljka.

Priznala je i da joj promena prezimena u dokumentima sad ne predstavlja problem. 

- To je tolika komplikacija promeniti sve papire, imam registrovanu firmu na svoje ime, bankovne račune, nekretnine…Sve to moram da menjam – rekla je Suzana za Grand i dodala da bi rado sve promenila kad bi postojala neka agencija za to.

Voditeljka "oplela" po devojkama zbog estetskih korekcija

Suzana nikada nije krila da se ulepšava estetskim zahvatima, ali je jednom prilikom otkrila i šta joj se to ne dopada kod današnjih mladih devojaka.

- Ne dopada mi se što se sve devojke trude da liče jedna na drugu. Preterano naglašavaju jagodice, usne, dižu obrve.. Šta će da rade kad dođu u moje godine? - upitala je Suzana.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar