Showbizz > Balkan

Pevačica izgubila čak 7 KILOGRAMA! Dijeta Marije Šerifović deluje SKROMNO, a evo i ŠTA je prouzrokovalo GUBITAK KILAŽE!

Pevačica je smršala čak 7 kilograma za mesec dana, otkrila je i kako je to uspela!

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

09/10/2024 > 11:05

podeli vest:

Pevačica izgubila čak 7 KILOGRAMA! Dijeta Marije Šerifović deluje SKROMNO, a evo i ŠTA je prouzrokovalo GUBITAK KILAŽE!
Foto: ATA Images


Pevačica Marija Šerifović govorila je o gubitku kilograma, kao i na koji način ga je prouzrokovala.

U jednoj emisiji na televiziji "Blic" je pevačica izjavila da se konsultovala sa nutricionistom, a da su nakon toga rezultati bili i više nego očigledni. Čak je i tokom emisije držala zdrav doručak, ali i napitak koji pije ujutru. Tako je otkrila i kako izgledaju njeni obroci u toku dana. 

U studio donet joj je zeleni čaj koji je bogar sastojcima poput kehetina, koji navodno podstiče mršavljenje i zaslužan je za sagorevanje masnih naslaga. 

Nakon tog napitka sledi vrlo jednostavan doručak. Radi se o palenti, koja se može pripremiti sa vodom, a jedna kesica iste košta oko 160 dinara. Pevačica kaže da u palentu često doda i nemasni sir.

- Doručkujem palentu, koja je daleko lepša kada se sprema na puteru, ali ja je pravim na vodi i sa njom konzumiram mladi sir koji ima malo masnoće. Volim i ovsene pahuljice sa jabukom, kivijem, nekoliko badema, možete da dodate i suve šljive. Kriška zdravog hleba, koji ne jedem često, vrlo je ukusna uz ćureća prsa, salatu i paradajz - rekla je pevačica, otkrivši i da za ručav uglavnom bira piletinu, svinjske krmenadle, biftek ili ribu.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar