Showbizz > Balkan

Naša glumica se razvela od kolege, pa se TAJNO udala drugi put, a evo sa čim se suočavala tokom trudnoće!

Imala je sindrom zbog kojeg nije mogla da se ugoji

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/10/2024 > 17:00

podeli vest:

Naša glumica se razvela od kolege, pa se TAJNO udala drugi put,  a evo sa čim se suočavala tokom trudnoće!
Foto: ATA Images


Glumicu Mariju Bergam gledali smo u domaćim popularnim serijama poput "Senke nad Balkanom", "Vojna akademija", "Lud, zbunjen, normalan" i drugim.

Iako je često vidimo na malim ekranima, ona o privatnom životu retko govori. Zanimljivo je da je bila u braku sa kolegom Rašom Bukvićem sa kojim je dobila sina, a onda su se pre tri godine razveli. Ona se povlači iz javnosti i u tajnosti stupa u drugi brak.

Foto: ATA Images

 

Prošle godine je sa novim mužem dobila drugo dete.

Nedavno sam se po drugi put porodila. Sada sam na porodiljskom odsustvu, uživam sa malom Olgom, sinom Danilom i suprugom - otkrila je lepe vesti iz privatnog života Marija Bergam za magazin Helo, prošle godine.

- Bila sam prinuđena da se povučem iz svih aktivnosti, ali sada je sve kako treba. Bolje nego što je bilo. Ipak, ne žurim sa povratkom na posao, iako sam ga se uželela i radujem se novim izazovima - rekla je tada.

Bergam je otkrila da je u trudnoći imala sindrom o kojem je iskreno govorila.

- Ljudi to lako pomešaju sa takozvanim jutarnjim mučninama, ali nije isto. Vrlo je iscrpljujuće, jer se gotovo ništa od hrane i tečnosti ne može zadržati u organizmu. Posledice su razni zdravstveni problemi. Mene su često, i posle trudnoće sa Danilom i sada, pitali kako je moguće da sam tako mršava. Verovatno je jedina dobra strana ovog sindroma to što ne možeš da se ugojiš, jer devet meseci ne možeš ništa da pojedeš - ispričala je ona.

BONUS VIDEO:

 

Ostavite komentar