Showbizz > Balkan

Očekuje se KAFANSKA ATMOSFERA i SEVDAH! Mirza Selimović otkriva detalje o predstojećem KONCERTU!

Pored specijalnog gosta, pevač je iznenadio voditelje detaljima o koncertu.

Izvor: K1info

Autor: Anđelina Mihailović

22/10/2024 > 13:57

podeli vest:

Očekuje se KAFANSKA ATMOSFERA i SEVDAH! Mirza Selimović otkriva detalje o predstojećem KONCERTU!
Foto: K1info


Mirza Selimović nedavno je obradovao svoje obožavaoce novom duetskom pesmom "Crni snjeg", koju je izveo sa ovogodišnjom pobednicom takmičenja Zvezde Granda, Šejlom Zonić. Ova pesma odmah je osvojila srca publike i izazvala pozitivne reakcije. U nedavnom gostovanju u emisiji "Kec na jedanaest" na televiziji K1, Mirza je podelio uzbudljive detalje o saradnji sa Šejlom, otkrivajući kako je došlo do ovog zajedničkog projekta.

Osim toga, otkrio je planove za svoja dva predstojeća koncerta u Beogradu, koja će se održati u MTS dvorani, čime će obradovati svoje fanove i obezbediti nezaboravno veče muzike i zabave.

Pre deset godina, Mirza je pobedio u Zvezdama Granda i od tada se trudi da publici pruži svoj maksimum.

- Radim iz srca i mislim da ljudi to prepoznaju. Niko ne voli folirante, a teško je u ovom poslu i folirati. Svi ne možemo da uspemo, ima tu splet čudnih okolnosti, sreće, ali i pravih poteza. Kod mene se sve nekako poklopilo i sve se dešava sa razlogom. Prve dve godine sam prilično lutao, dok nisam rekao sebi: "Ili ćeš nešto da menjaš ili te neće biti. Prekretnica je bila pesma "Boliš me" - rekao je Mirza.

Foto: ATA Images

 

Osvrnuvši se na duet sa Šejlom Zonić, istakao je:

- Sve što sam radio od dueta, mislim da sam pogodio pevačicu i senzibilitet. Tri puta sam nudio duet, jednom je bio ponuđen meni "Da se opet rodim". Nikada nismo seli i dogovorili se da radimo duet, već sam uvek, kada dobijem dobru pesmu, otišao u studio da vidimo kako će to da zvuči.

Mladi pevač se prisetio i saradnje sa Ivanom Selakov:

- Nismo oboje bili zagrejani, Ivana se dvoumila. Bila je to ideja njenog muža Peđe, a ja sam bio u fazonu da ta pesma već postoji. Sinan je ipak bio specifičan i markantan lik, pa sam mislio šta mi tu imamo da tražimo. Kada sam video da se radi aranžman u nekom drugom maniru, rekao sam da je to potpuno nova pesma, koja je prošla na svadbama kao prvi ples. To je bilo 2017. ili 2018. godine, nikada više svadbi nisam pevao - rekao je kroz osmeh Mirza.

Foto: ATA Images

 

Mirza Selimović će 15. i 16. novembra održati koncerte u MTS dvorani, a u emisiji “Kec na jedanaest” otkriva kako će izgledati njegovi nastupi ta dva dana.

- Jedan deo koncerta biće posvećen mojim pesmama, dok je drugi deo zamišljen kao kafanska atmosfera, gde ću izvoditi sevdah i pesme nekog Tome - rekao je popularni pevač.

BONUS VIDEO: 

Ostavite komentar