Showbizz > Balkan

Karleuša lila suze dok je pevala pesmu posvećenu Tošiću! Ovo je pesma koju je Marina posvetila odnosu JK i Tošića!

Jelena Karleuša započela je regionalnu turneju "Alfa i Omega" solističkim koncertom u Skoplju, u Jane Sandanski areni pred oko 6.000 ljudi

Izvor: K1info/telegraf.rs

Autor: Nestorović Ognjen

22/10/2024 > 11:06

podeli vest:

Karleuša lila suze dok je pevala pesmu posvećenu Tošiću! Ovo je pesma koju je Marina posvetila odnosu JK i Tošića!
Foto: ATA Images


Pored spektakl koji je priredila publici u glavnom gradu Severne Makedonije, mnogima je za oko zapao trenutak kada je na koncertu, tokom izvođenja pesme "Tihi ubica", Jelena Karleuša pustila suzu. Otkrila je šta te suze zapravo znače i da li su bile posvećene bivšem suprugu.

- Pesmu "Tihi ubica" napisala je Marina Tucaković za Duška, to sam već jednom prilikom rekla. Baš je ta: "Budim se sama, oči nikog ne traže... Gde je taj muškarac što sa mnom živi a ne živi". To je zapravo i bio negde naš brak svih tih sedamnaest godina. Kad sam pričala sa Marinom onako ženski, kao sad ti i ja da smo prijateljice i da pričamo, ona je pamtila moje reči. Slušala je sve što joj privatno pričam. Zato je napisala sve moje najveće hitove i sve te najdivnije balade - rekla je Jelena pa dodala o Marini...

- Nikada nije pisala neke opšte stvari za pevače. Ona je uvek ciljala za određenog izvođača i tačno je znala šta piše. Ono što je pisala za nekog drugog, nije pisala za mene i obrnuto. Konkretno ta pesma, pisana je u tom nekom periodu života sa nekim ko nikada nije tu i ko za svoje greške uvek druge krivi - istakla je Karleuša i dodala da je ta pesma više ne dotiče.

Foto: ATA Images

 

- Iskreno, više sam zaplakala od svega što me je seklo, stezalo. Ja jesam jako emotivna i nemam problem da pokažem ni suze, ni emocije... Jer to je nešto najlepše što mogu da dam publici. Publika zna mene kao ženu koja se ne plaši da pokaže i kaže sve šta misli i da pokaže svoje osećanja bilo koje vrste, ali ne, zapravo mene više ta pesma ne dotiče - zaključila je Jelena Karleuša.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar