Showbizz > Balkan

NAPADNUTA žena na nastupu Vesne Zmijanac: Dobila udarac u predelu glave?

Podnela je krivičnu prijavu.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

22/10/2024 > 16:54

podeli vest:

NAPADNUTA žena na nastupu Vesne Zmijanac: Dobila udarac u predelu glave?
Foto: Prvi red


Folk zvezda Vesna Zmijanac nastupila je 20.oktobra u Crnoj Gori. Na pomenutom nastupu navodno je došlo do incidenta. Kako tvrdi ženska osoba koja je bila u publici kada se približila pevačici na nju je nasrnuo muškarac kojeg je prijavila policiji.

- I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. neposredno od pevačice Vesne Zmijanac. Tada mi prilazi jedno NN muško lice, krupnije građe, a na sebi je imalo zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gde sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pesme od navedene pevačice - deo je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

Foto: Skrinsot/Prvi red

 

Muškarac je, kako se navodi, dva puta poručio ženskoj osobi da "ne može tu da stoji".

- A zatim me isti povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u predelu glave tj. usta. Nakon što me NN lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica koja u crnim majicama koji u navedenom lokalu rade kao obezbeđenje i udaljili me iz lokala -navodi se dalje u pomenutoj krivičnoj prijavi.Ona je nakon podnešene prijave pošla u Hitnu medicinsku pomoć na ukazivanje lekarske pomoći i konstatovanja povreda, a nakon toga je lekarski izveštaj dostavila postupajućem inspektoru.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar