Showbizz > Balkan

Zorana Mićanović najavila da će ići na SUD sa "Grandom", pa progovorila o OTKAZANIM koncertima Breskvice

Pevačica se dotakla i Viki Miljković i Dare Bubamare.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

23/10/2024 > 18:00

podeli vest:

Zorana Mićanović najavila da će ići na SUD sa "Grandom", pa progovorila o OTKAZANIM koncertima Breskvice
Foto: Prvi Red


Mlada pevačica Zorana Mićanović, poznata po hitu "Sikter", razvezala je jezik o doskorašnjim saradnicima i kolegama. Zorana je karijeru započela u "Grand" produkciji, ali je nedavno izašla iz te kuće i promenila tim saradnika.

Sada otkriva da će možda ići na sud sa pomenutom produkcijskom kućom.

- Ostala sam sa "Grandom" u dobrim odnosima, ali sam otišla tamo gde mi je bolje. Tražila sam neki izlaz zbog uslova. Neke stvari u ugovoru s njihove strane nisu bile ispoštovane i nisu bile u redu. Ja sam sve ispoštovala. Možda ćemo se mi suditi... - rekla je ona.

Foto: ATA Images

 

Zorana je dospela u centar pažnje i kada je prepevala pesmu "Večera" Viki Miljković i "Trn u oku" Dare Bubamare. Srećna je što je dobila podršku Dare, ali priznaje da je isto očekivala i od Viki.

- Čula sam se sa Darom jer sam obradila njenu staru pesmu "Trn u oku". Drago mi je što me je pozvala. Prava je lavica! Za razliku od Viki Miljković koja me nije kontaktirala. Viki je jedna, ona ima mnogo hitova, ali bi mi drago bilo, kao nekome na početku, da dobijem njenu pohvalu. Ništa više od toga. Možda se ona uvredila jer je to sada postalo megahit - priznala je Zorana.

Foto: K1info/ATA Images/wikipedia.org

 

Takođe, Zorana se dotakla i otkazanih koncerata Anđele Ignjatović Breskvice, sa kojom ima duet "Crni šećer".

- Ja nju ne pitam o otkazanim koncertima. Možda je devojka bolesna, možda ima tehničke probleme... Ne mora da znači da je do karata. Moguće da je to... Generalno, gde god da ona dođe, ona napuni. E, sad, zašto su ti koncerti problem... - objasnila je.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar