Showbizz > Balkan

Ceca Ražnatović otkrila šta bi rekla Arkanu da je živ: "Ostala je VELIKA praznina!"

Dotakla se i dece.

Izvor: K1info

Autor: Dušan Panajotović

23/10/2024 > 17:22

podeli vest:

Ceca Ražnatović otkrila šta bi rekla Arkanu da je živ: "Ostala je VELIKA praznina!"
Foto: ATA Images


Muzička zvezda Svetlana Ceca Ražnatović ovog četvrtka održaće koncert u areni Armeec u Sofiji. Pred veliki spektakl u Bugarskoj dala je intervju za tamošnje medije.

Ceca je rekla šta bi poručila pokojnom suprugu Željku Ražnatoviću Arkanu "da je ovog trenutka pored nje".

- Rekla bih mu da je ostala velika praznina, posebno u sobi kod dece, praznina koju ništa ne može popuniti. Roditelje niko i ništa ne može zameniti. Rekla bih mu da sam uspela iako sam sa 26 godina ostala sama sa decom, jedno je imalo tri, a drugo godinu i po. Rekla bih mu da sam uspela da ih vaspitam i uputim na pravi put  i da sam jako ponosna na njih. Rekla bih mu da sam jača, nezavisna,  bez obzira na bolan put kroz koji sam prolazila. Uspevala sam i padala, ali se nisam slomila ni na trenutak. Rekla bih mu da ne brine i da ga nismo zaboravili - navela je Ceca.

Foto: ATA Images

 

Ceca je istakla i da ništa ne bi menjala u dosadašnjoj karijeri, sem teških trenutaka kroz koje je prošla, a koje bi rado izbrisala.

- Bilo je i uspešnih trenutaka. Snaga porodice, moja deca, divni prijatelji svi oni čine osnovu odakle čovek crpi snagu. Život je prosto borba. Tako gledam na život, ne bih dozvola da ležim po ceo dan, treba da radite, da se trudite i dajete sve od sebe ako nešto zaista želite - dodala je ona.

Foto: ATA Images

 

Pevačica je i dala poruku gledaocima.

- Da veruju u sebe i svoje snove. Verujte u sebe i budite uporni. Radite promišljeno jer kako "sejete tako žanjete" Ako sejete dobro - očekujte dobro, ako pak loše - nemojte se nadati dobrom. Opraštajte, ali treba znati za šta i kome - poručila je ona.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar