Showbizz > Balkan

DIVA napravila KOLAPS u Crnoj Gori! KOLONA duga 10 km zbog KONCERTA, KARLEUŠA u pratnji POLICIJE

Ona će večeras održati nastup u Zeti u okviru festivala Dani zetskih priganica i kolača

Izvor: K1info

Autor: Anica Ninković

27/10/2024 > 20:13

podeli vest:

DIVA napravila KOLAPS u Crnoj Gori! KOLONA duga 10 km zbog KONCERTA, KARLEUŠA u pratnji POLICIJE
Foto: ATA Images/Instagram/karleusastar


Pop diva Jelena Karleuša započela je svoju regionalnu muzičku turneju, te će večeras održati spektakularni koncert u Crnoj Gori u Zeti. 

Pošto je izdala dva albuma "Alfa" i "Omega", koji su stekli ogromnu popularnost, Karleuša je započela muzičku turneju, pa koncerte održava po brojnim trgovima i najvećim halama u celom regionu.

Naime, Jelena je sada usijala mreže, kada je objavila na svom Instagram storju kako se u pratnji policija probija kroz gužvu.

Foto: Instagram Printscreen/karleusastar

 

Koncert Jelene Karleuša održaće se večeras, 27. oktobra u Zeti, u kompleksu Plavnica, u okviru festivala Dani zetskih priganica i kolača.

Zbog velikog interesovanja, formirala se kolona duga 10 km.

Muzička zvezda u Crnu Goru je stigla na poziv Milana Kneževića, crnogorskog funkcionera i predstavnika Srba u ovoj državi. Kao neko ko bez ustezanja iznosi svoje stavove Jelena je glasno osudila i glas Crne Gore za Rezoluciju o Genocidu u Srebrenici, čime je kupila simpatije Milana Kneževića, narodnog poslanika u Skupštini Crne Gore i predsednika Demokratske narodne partije Crne Gore, sa kojim se upoznala u emisiji "Ćirilica" gde su zajedno gostovali.

Inače, pop diva važi za jednu od najhumanijih ljudi na estradnoj sceni, a to je dokazala više puta raznim akcijama i posvećenošću da ljudima, ali i životinjama.

BONUS VIDEO:

Ostavite komentar