Showbizz > Celebrity

Demi Lovato se PREDOMISLILA: Prvo htela da bude NEBINARNA, sad se ponovo OSEĆA KAO ŽENA

Američka pevačica i glumica Demi Lovato izjavila je kako se više ne oseća kao nebinarna osoba i da je ponovo usvojila zamenicu "ona/njena"

Autor: klix.ba

03/08/2022 > 16:00

podeli vest:

Demi Lovato se PREDOMISLILA: Prvo htela da bude NEBINARNA, sad se ponovo OSEĆA KAO ŽENA
Foto: Youtube PrintScreen


Demi je, podsetimo se, prošlog maja izjavila da se posle "dubokog suočavanja sa samom sobom" ne identifikuje ni kao muškarac ni kao žena, zatraživši od javnosti da je oslovljavaju sa "oni" (they).

Ipak, godinu dana kasnije stvari su se promenile, a pevačica je objasnila da je ona "nestabilna osoba".

- U stvari sam ponovo usvojila zamenicu ona/njena. Ja sam jako nestabilna osoba. Prošle godine osećala sam se kao da su moja muška i ženska energija uravnotežene. Na primer, kada treba da uđem u javni wc i moram da izaberem muški ili ženski toalet, imala sam problem jer se nisam osećala kao žensko, ali ni kao muško. Samo sam se osećala kao čovek - objasnila je Demi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Lovato (@ddlovato)

 

Dodala je da je za nju to značila zamenica "oni", kojom je tada tražila da je oslovljavaju.

Danas, pevačica se ponovo oseća kao žena.

- Odnedavno se više osećam kao žena, pa sam to ponovno usvojila. Ali mislim da je važno to da niko nije savršen. Svako kad-tad pobrka zamenice, a pogotovo kad ljudi uče. Sve je u poštovanju - dodala je ona.

- Možda će doći vreme kada ću se identifikovati kao trans osoba. Ne znam kako to izgleda, ali u ovom trenutku, upravo sada, ovako se identifikujem i to držim otvorenim i slobodnim. Jednostavno sam fluidna osoba, a to ide i uz moj način izražavanja - dodala je.

Tokom svog intervjua 2021. godine, Lovato je otkrila i da je panseksualka, a na pitanje voditelja da li voli muškarce ili žene, odgovorila je da joj je svejedno.

Ostavite komentar